Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Ο Άδωνις έξω φρενών! Δήλωση βόμβα...

adns
"Αυτό το ''ακροδεξιοί'' πρέπει να σταματήσει. Είστε κανονικοί φασίστες και κάνετε ολοκληρωτικό καθεστώς. Δεν σας αφήσουμε να καταστρέψετε τη χώρα" είπε  σήμερα το πρωί, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του συντονιστικού του ΣΥΡΙΖΑ  κ. Κυρίτση.
Τα ''έχει κάνει θάλασσα (η κυβέρνηση), ότι ψήφισε μνημόνιο και φτιάχνει Αμυγδαλέζες'' πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο εκπρόσωπος του συντονιστικού απάντησε: 
"Η πολιτική σας φέρνει το φασισμό στην Ευρώπη. Αυτά τα έλεγε ο Σλοβάκος και έφερε 10% τον ναζισμό στην Ευρώπη. Η φασιστική ρητορική ενισχύει αυτές τις δυνάμεις".
"Σε όλα τα επίπεδα τα έχουν κάνει θάλασσα. Η χώρα δεν ήταν ποτέ σε χειρότερο σημείο. Φοβάμαι για το τι θα γίνει. Αν κλείσουν τα σύνορα, μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι 800.000, 1 εκατομμύριο. Βρισκόμαστε στην αφετηρία ενός ιστορικού φαινομένου και ήρθε στην Ελλάδα και την συνάντησε. Σε μια τέτοια κοινωνία όλα μπορούν να συμβούν, και ρατσισμός και ξενοφοβία. Αφού ο κ. Τσίπρας δέχτηκε τα κλειστού τύπου κέντρα" τόνισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more