Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Οι Τούρκοι τρέμουν! Κάτι συμβαίνει στην Αγία Σοφία...




Τα περίεργα φαινόμενα της Αγίας Σοφίας αποφάσισε να παρουσιάσει η τουρκική εφημερίδα, Σαμπάχ, η οποία παρέθεσε στο νέο της δημοσίευμα διάφορα "ανεξήγητα" περιστατικά.
Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο, που έχει τίτλο "Τα μυστήρια της Αγίας Σοφίας", οι Τούρκοι ανησυχούν για τα όσα συμβαίνουν στο ναό και εκφράζουν ανοιχτά τις φοβίες τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα που παραθέτει η εφημερίδα, είναι ότι ύστερα από τόσα χρόνια δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά ούτε καν έχει αλλοιωθεί ο εντυπωσιακός «Σταυρός του Αποστόλου Αγίου Ανδρέα».

Ως δεύτερο παράδειγμα, το δημοσίευμα αναφέρει τον «Σταυρό του Ιουστινιανού», ο οποίος επίσης "τρομάζει" τους Τούρκους, λόγω των ιστοριών που ακούγονται ανά τους αιώνες, για επιστροφή της Εκκλησίας στους Έλληνες.
Ωστόσο, η εμφάνιση "αγγέλου" στον τρούλο της ιστορικής εκκλησίας, το 2008, θεωρείται το πιο σημαντικό "φαινόμενο" που αποδεικνύει ότι συμβαίνει κάτι μυστήριο εντός του ναού.
Το άρθρο μετά την παράθεση των "φαινομένων", καταλήγει ότι ο φόβος των τούρκων, είναι η επάνοδος της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more