Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Δήλωση Μιχαλολιάκου…

mixalo

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω!
Διαβάστε αποσπάσματα από την ομιλία του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής στην Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη Αττικής!
‘’Είναι κάτι παραπάνω από κράτος ο Ελληνισμός. Είναι μια αιώνια ιδέα. Γράφει ο Ίων Δραγούμης σ΄ένα σημείο του έργου του, μιλώντας για το δειλό και προσκυνημένο τότε κράτος, που άφηνε τους Έλληνες να σφαγιάζονται στη Μακεδονία, ότι «αν είναι τέτοιο το κράτος, τότε λέω ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ». Αυτό λέμε κι εμείς σήμερα οι Χρυσαυγίτες: Κάτω το κράτος των εθνομηδενιστών - Κάτω το κράτος των τοκογλύφων - Ζήτω το Έθνος των Ελλήνων.
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να μάχεται. Οι άξονες της πολιτικής μας είναι σταθεροί: Όχι στο Μνημόνιο - Καταγγελία του χρέους. Εις ό,τι αφορά το θέμα των λαθρομεταναστών, θα καταθέσουμε ένα νομοσχέδιο, το οποίο θα προβλέπει να είναι ποινικό αδίκημα η είσοδος άνευ αδείας στα ελληνικά σύνορα και φυλάκιση χωρίς δικαίωμα εξαγοράς.
Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή της ελληνικής ιστορίας. Θέλουν η Ελλάδα να πεθάνει. Δεν αρκεί το εμβατήριο «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει». Πρέπει να το κάνουμε πράξη, καθημερινό αγώνα, όλοι μας, με την Χρυσή Αυγή μπροστά να δώσουμε τον αγώνα να μην περάσουν τα σχέδιά τους.
Θα μας δικάσουν και οι αγέννητοι και οι νεκροί, λέει ο Κωστής Παλαμάς. Είμαστε αυτή τη στιγμή, μια στιγμή στη ζωή του Έθνους. Σ΄αυτή τη στιγμή ας φανούμε υπερήφανοι και αντάξιοι. Με το σύνθημα «Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω» βαδίζουμε προς το 8ο Συνέδριο. Με ψηλά τις Σημαίες. Η νέα Ελλάδα των Εθνικιστών έρχεται!’’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more