Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Νέο πατριωτικό Κόμμα στα σπάργανα με πολλές εκπλήξεις!

Φαίνεται πως μετασεισμοί επικρατούν στο μωσαϊκό του Πατριωτικού χώρου καθώς η σταγόνα που ξεχύλησε το ποτήρι και ξεκίνησε τις διαδικασίες ήταν η διαγραφή Φαήλου Κρανιδιώτη από τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τα αίματα έβραζαν σαφώς και νωρίτερα από τα ακατάσχετο φλερτ της νέας ηγεσίας με το κεντροαριστερό ποτάμι αλλά και με τις διάσπαρτες νοεφιλελεύθερες φωνές. Την ίδια ώρα στα μικρά κόμματα της δεξιάς υπήρξε προβληματισμός αλλά και διάφορες ζυμώσεις. Άλλωστε κοινή επιταγή όλων είναι ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ η οποία σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να καλύψει το κενό που υπάρχει στον πατριωτικό χώρο μιας και δεν προχώρησε στην πολιτικοποίηση των στελεχών της, την βαρύνουν ο φόνος του Πάνου Φύσσα και κατά καιρούς στελέχη της είχαν εκφράσει φιλοναζιστικές απόψεις. Πάντως και εκεί εν όψει συνεδρίου υπάρχει αναμπουμπούλα μιας και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξει ο αρχηγός και να ηγηθεί ο Ηλίας Κασσιδιάρης με την σύμφωνη γνώμη Μιχαλολιάκου. 

Ο πατριωτικός χώρος

κατά καιρούς έχουν υπάρξει φωνές ότι ο πατριωτικός χώρος σαφώς και υπάρχει αλλά από το 1974 σε μεγάλο βαθμό τον είχαν απορροφήσει η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Στον πατριωτικό χώρο ανήκουν πολίτες οι οποίοι δεν αυτοπροσδιορίζονται στην νοητή γραμμή αριστεράς-δεξιάς αλλά κινούνται σε όλο το φάσμα από από αυτή. Έχουν αυξημένες ευαισθησιών στα Εθνικά θέματα χωρίς να πατριδοκαπηλήσουν ενώ είναι υπέρ της Ευρώπης των Εθνών. Δεν έχουν ως φετίχ το εθνικό νόμισμα ενώ έχουν ως πολιτική τους ένα μεικτό σύστημα διαχείρισης ιδιωτικού και δημόσιου τομέα. Τέλος σαφώς επιδειώκουν την ιδιωτική πρωτοβουλία αλλά με σαφή έλεγχο από το Κράτος. 

Τα ονόματα
τα ονόματα που ακούγονται για αυτόν τον χώρο είναι πολλά. Καταρχήν ο πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ δικηγόρος Βασιλης Καπερνάρος. Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης και ο συνεργαζόμενος Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος. Ο Πρόεδρος της Αναγέννησης και πρώην Υπουργός Στέλιος Παπαθεμελής. Η πρώην Βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου και ο πρώην Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελλόπουλος. Ο πρώην γενικός γραμματέας της Κυβέρνησηςη Σαμαρά κος Μπαλτάκος. Στελέχη από την Καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας. Σαφώς και ο πρόσφατα διεγραμμένος από τη ΝΔ Φαήλος Κρανιδιώτης. Το όνομα που ακούγεται ότι μπορεί να ηγηθεί  ο Στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης ο οποίος έχει σαφώς πατριωτική στάση και θέση σε πολλά ζητήματα. Ακόμη κοντά του θα είναι ο πρώην Ναύαρχος και Υπουργός κος Χηνοφώτης καθώς και ο πρώην Βουλευτής Χρήστος Ζώης. Ακόμη ο κος Κιλτίδης αλλά και άλλα ονοματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more