Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Το φυτό που καταστρέφει τους καρκινικούς όγκους!



Θεωρείται το θαύμα της φύσης και μια απο τις πιο ισχυρές ιδιότητές του είναι να διαλύει και να καταστρέφει τους καρκινικούς όγκους...Δεν θα μπορούσε να είναι άλλο φυτό απο την αλόη!
aloiΕπιστημονικές έρευνες έδειξαν πόσο ισχυρές αντικαρκινικές και ανοσορυθμιστικές ιδιότητες έχουν οι πολυσακχαρίτες της αλόης. Αυτό σημαίνει ότι η γέλη ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού, ενώ παράλληλα καταστρέφει και τους καρκινικούς όγκους.
Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο International Immunopharmacology (1995) (Διεθνής Ανοσοφαρμακολογία) έδειξε ότι οι πολυσακχαρίτες της αλόης ενεργοποιούν τα μακροφάγα κύτταρα, ενώ παράλληλα αυξάνουν και τα επίπεδα νιτρικών οξειδίων (που έχουν αντικαρκινική δράση). Όποιος θέλει να προστατευτεί ή να θεραπευτεί από τον καρκίνο, θα πρέπει να ερευνήσει σχολαστικά και με σοβαρότητα την αλόη, θεωρώντας την ως μέρος της συνταγής για την εξαφάνιση του καρκίνου από τη ζωή όλων μας. Ασφαλώς δε θα βασιζόμαστε αποκλειστικά σε αυτή, ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν δεκάδες θεραπείες που πλέον έχουν γίνει γνωστές από τη φυσιοπαθητική ιατρική. Συνδυάζοντας λοιπόν τα κατάλληλα βότανα (π.χ. Ουνκάρια) με υπερτροφές (σπιρουλίνα), προχωρημένες θεραπείες (ενδοφλέβια χορήγηση βιταμίνης C), οξυγονοθεραπεία και άλλες τεχνικές, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στη μάχη με τον καρκίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more