Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Λεβέντης: «Mόνο με Οικουμενική θα έρθουν επενδυτές στην Ελλάδα»...

leventis
O Βασίλης Λεβέντης πιστεύει ακράδαντα πως μόνο με τη συγκρότηση μιας Οικουμενικής Κυβέρνησης θα έρθουν στην χώρα επενδυτές όπως και διευρίνισε μιλώντας σήμερα στη Βουλή.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτίμησε πως ο λόγος είναι ότι οι επενδυτές θέλουν πολιτική σταθερότητα, καθώς και ότι «μια ισχυρή κυβέρνηση με 240 έδρες, θα μπορούσε να πετύχει τη μέγιστη χαλάρωση των μέτρων προσαρμογής».
Επίσης επανέλαβε κατά την ομιλία του την πρόταση του για την καθιέρωση της απλής αναλογικής εκτιμώντας ότι η Ελλάδα πτώχευσε εξαιτίας του συστήματος της ενισχυμένης αναλογικής, το οποίο διευκόλυνε, όπως σημείωσε, τη συγκρότηση του πελατειακού κράτους.
Συνεχίζοντας την ομιλκία του ο Βασίλης Λεβέντης κατηγόρησε τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι μαλώνουν για το ποιος έδωσε τη μεγαλύτερη ελεημοσύνη στους ανασφάλιστους, στους ανέργους, στους ετοιμοθάνατους, στους λιμοκτονούντες λέγοντας σε χαρακτηριστικό τόνο : «Ρωτήστε καλύτερα την κοινωνία τι πιστεύει για το πώς τα κάνατε και οι δυο»

1 σχόλιο:

  1. http://thefaq.gr/diorismeni-apo-ti-nd-i-dyo-apo-tous-tris-syllifthentes-dimosiografous/
    κάνε και αυτό θέμα, είναι ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more