Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Έκτακτο! Οι Κούρδοι θερίζουν τους Τούρκους...

kkkrd

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της κουρδικής πολιτοφυλακής YPS, 18 άνδρες των ειδικών δυνάμεων τηνς Τουρκίας, σκοτώθηκαν στις τελευταίες μάχες στο Σιρνάκ, στη Ιντίλ και στη Σουρ, από τους Κούρδους πολιτοφύλακες, στις 31 Ιανουαρίου και τη 1η Φεβρουαρίου.
Πιο αναλυτικά, αναφέρεται ότι Κούρδισσες πολεμίστριες του YPS-Jin σκότωσαν 6 Τούρκους αστυνομικούς των ειδικών δυνάμεων και τραυμάτισαν άλλον έναν, όταν επιτέθηκαν στην Ιντίλ, στις 10.15 της 31ης Ιανουαρίου.
Ένα ακόμα από τα περιστατικά που ανακοινώθηκε είναι ότι, όταν τεθωρακισμένο της αστυνομίας αποπειράθηκε να εισέλθει εισέλθει στη συνοικία Ντιτσλέ στις 10.00 στις 31 Ιανουαρίου, οι Κούρδοι του YPS το ανάγκασαν να οπισθοχωρήσει από τα σφοδρά πυρά.
Παράλληλα, 10 Τούρκοι στρατιώτες και αστυνομικοί έπεσαν νεκροί στη συνοικία Σουρ της Άμιδας, ενώ άλλοι δυο σκοτώθηκαν στην οδό Καραντενίζ, πάλι από τα μέλη του YPS.
Οι επιθέσεις εναντίον Τούρκων δεν έχει τέλος, με τους Κούρδους σε άλλη μάχη, να σκότωσαν 6 στρατιώτες στο Παζάρι Γιογκούρτ στις 08.00 το πρωί της 1ης Φεβρουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more