Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ! Ποιοι συμπράττουν με ποιους…

ekloges
 
Όπως φαίνεται έχει επηρεαστεί κατά πολύ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης από τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τη Νέα Δημοκρατία να ξεπερνά κατά πολλές μονάδες τον ΣΥΡΙΖΑ, σαν αποτέλεσμα να έχει ξεκινήσει την ανακατάταξη των στελεχών του κόμματος προφανώς με φόντο τις ενδεχόμενες εκλογές.
Πάντα με σύμβουλο τον Κωστή Χατζηδάκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται καθημερινά να ετοιμάζει το σχέδιο που τον θέλει να διευρύνει τους ορίζοντες του κόμματος του σε περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει κίνηση αιφνιδιασμού με εκλογές. Η ομιλία του στο Συνέδριο του Ποταμιού σαφώς και δεν ήταν τυχαία αφού η σύμπραξη με τον Σταύρο Θεωδοράκη που επανεξελέγη Πρόεδρος είναι σχεδόν δεδομένη.
Ενώ τα τελευταία χρόνια οι δημοσκοπήσεις έχουν αποδειχθεί πως δεν είναι αξιόπιστες και κανένα κόμμα δεν θα ήταν έξυπνο να στηρίζεται σε αυτές, προφανώς αυτό είναι κάτι που το επιτελείο του Κ. Μητσοτάκη το παραβλέπει, καθώς βάσει γεγονότων και κινήσεων επηρεάστηκαν τόσο πολύ που αμέσως μετά την δημοσιοποίηση τους, στήθηκαν δυο νέα επιτελεία με εθελοντές καθηγητές και τεχνοκράτες που ετοιμάζουν πυρετωδώς προτάσεις και στρατηγικές για τις θέσεις της παράταξης ώστε να μην βρεθούν απροετοίμαστοι σε περίπτωση που το σενάριο των εκλογών πραγματοποιηθεί νωρίτερα απ’ όσο υπολογίζεται.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του voicenews.gr  το άρωμα των εκλογών είναι τόσο έντονο που όλα τα κόμματα μηδενός εξαιρουμένου έχουν μπει σε μια διαδικασία προεκλογικής πρόβας και συναντήσεων που από μέρα σε μέρα θα ανακοινώνονται έμμεσα τα ΄΄ζευγαρώματα΄΄ και  οι κινήσεις των στελεχών τους…

1 σχόλιο:

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more