Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Επίτιμος Δημότης Έδεσσας και επίσημα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος!

Με κάθε επισημότητα αλλά και σεβασμό στην διαδικασία ανακήρυξης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου πραγματοποιήθηκε η τελετή στο Δημοτικό συμβούλιο Έδεσσας. Παρόντες ήταν οι αρχές και οι φορείς του τόπου αλλά και αρκετοί πολίτες της Έδεσσας που γνώριζαν από πρώτο χέρι τις ικανότητες του Ιεράρχη από την εποχή που ήταν και αυτός ως Αρχιμανδρίτης στην Ιερά Μητρόπολη Έδεσσας. Παρών σαφώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλας και Αλμωπίας κ. Ιωήλ που τον συνδέουν πολλά χρόνια φιλίας. Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από την τελετή καθώς και την δήλωση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου: 


Μια μεγάλη στιγμή για το Δήμο Έδεσσας ήταν η ανακήρυξη του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεου σε Επίτιμο Δημότη Έδεσσας, με την παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Ιωήλ, του Αντιπεριφερειάρχη, του Δημάρχου Πέλλας, των Στρατιωτικών και Αστυνομικών Αρχών και πλήθους κόσμου, που δείχνει έμπρακτα την αγάπη του για τον Σεβασμιότατο.
Η ευλογία του μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ανάπτυξη του τόπου μας και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more