Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τι λέει το μέλος της Π.Ε. του ΠΑΣΟΚ Λίτσα Μακρίδου για τα γεγονότα στα Γιαννιτσά



Μέσω του facebook έθεσε τις απόψεις της στην κοινή γνώμη του νομού το μέλος της πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δημοκρατική Συμπαράταξη Λίτσα Μακρίδου. Δείτε τι δήλωσε παρακάτω: 

Το βράδυ το στρατόπεδο στο Τσαλί που προοριζόταν για hot spot κάηκε. 10.000 πρόσφυγες σχεδίασε η κυβέρνηση να εγκαταστήσει στα Γιαννιτσά. Όταν ο Πρωθυπουργός δήλωνε "στην θάλασσα σύνορα δεν υπάρχουν" άνοιγε τους ασκούς του Αιόλου. Είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα της κρίσης με το προσφυγικό. Αντί ο κος Τσίπρας να διεκδικήσει και να κατορθώσει οι πρόσφυγες να μένουν στην Τουρκία, κοντά στην χώρα τους, ώστε να επιστρέψουν άμμεσα με το πέρας του πολέμου , κατόρθωσε να μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο hot spot, να προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα της ανεργίας με την κοινωφελή εργασία στους χώρους αυτούς, να βοηθήσει τα ακροδεξιά στοιχεία να ανθήσουν και να μεγαλουργήσουν πατώντας στον ανθρώπινο πόνο καλλιεργώντας μίσος και το χειρότερο να μετατρέψει το Αιγαίο σε τάφο ψυχών. Η χώρα οδηγείται σε πρωτόγνωρα και άγνωστα μονοπάτια. Η ανασφάλεια του πολίτη είναι πρωτοφανής. Με τις ευλογίες των τοπικών βουλευτών φτωχοποιήθηκε ο νομός Πέλλας και τώρα τι;;;; Που είναι,που βρίσκονται;;; Τι θέση παίρνουν;; Τόσο ζεστές είναι οι καρέκλες των άνευ αντικειμένου υπουργείων τους;;

Κατόπιν της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στα Γιαννιτσά λόγω της δημιουργίας hot spot, προτείνω την αμμεση διακομματική σύσκεψη των τοπικών θεμικων οργάνων παρουσία του δημάρχου δήμου Πέλλας και του δημοτικού συμβουλίου.

1 σχόλιο:

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more