Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Π.Κ.Μ. Ιωάννης Γιώργος στη Διεθνή Έκθεση του Βελιγραδίου

Στη διεθνή τουριστική έκθεση του Βελιγραδίου IFT συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Ιωάννη Γιώργου.


Ο κ. Γιώργος στο Βελιγράδι είχε συναντήσεις με την Υπουργό Τουρισμού της Σερβίας Lukrecija Djeri, τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Βελιγράδι κ. Κωνσταντίνο Οικονομίδη, την επικεφαλής του ΕΟΤ στην Σερβία - Κροατία - Σλοβενία κα Σοφία Λαζαρίδου και παράγοντες του τουρισμού της Σερβίας και της χώρας μας.

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου παρευρέθηκε στην παρουσίαση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τον Περιφερειάρχη Κ.Μ. κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης επισκέφθηκε όλες τις Ελληνικές αποστολές και συνομίλησε με τους υπευθύνους των περιπτέρων για τουριστικά θέματα. Επίσης επισκέφθηκε περίπτερα από Σέρβους επαγγελματίες που στα προγράμματά τους προωθούν περιοχές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής ευχαριστεί τον Πρόεδρο του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής κ. Γρηγόρη Τάσιο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων Χαλκιδικής κ. Δημήτρη Χαδαλή, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γιώργο Γκιλή, τον Πρόεδρο της Ένωσης Camping Χαλκιδικής κ. Αντώνη Δεληδημητρίου, τον Δήμαρχο Αριστοτέλη κ. Γιώργο Ζουμπά, τους εκπροσώπους των Δήμων Αριστοτέλη, Κασσάνδρας και Σιθωνίας, τους ξενοδόχους και τα μέλη των ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Χαλκιδικής, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την προβολή του προορισμού μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more