Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Δείτε τι λένε Αμερικανοί δημοσιογράφοι! ‘’Τούρκοι συγκρατηθείτε γιατί η Ρωσία δεν αστειεύεται!’’

rusiatourkiasasa
‘’Αν η Τουρκία εισβάλλει στην Συρία τότε η Ρωσία θα απαντήσει με πυρηνικό ολοκαύτωμα’’ γράφουν οι Αμερικανοί.
Αυτή η κίνηση θα γίνει προκειμένου να προστατευτούν οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονται ήδη στην Συρία χρησιμοποιώντας πυρηνικά τακτικά όπλα.


"Πηγή κοντά στον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν μου είπε ότι οι Ρώσοι έχουν προειδοποιήσει τον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν ότι η Μόσχα είναι προετοιμασμένη για χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων αν χρειαστεί για να σώσει τα στρατεύματά της από μια τουρκική και σαουδαραβική εισβολή" τονίζει Αμερικανός δημοσιογράφος.

Ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν: "Στις 11 Φεβρουαρίου 2016 το συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας είχε κατεπείγουσα σύσκεψη με δημόσια αναφορά πράγμα που θεωρείται περίεργο ενώ την ίδια ημέρα η ηγεσία του ρωσικού Στρατού ξεκίνησε μια σειρά στρατιωτικών ασκήσεων ετοιμότητας στην Νότια Στρατιωτική Περιφέρεια γεγονός που δείχνει ότι στόχος ήταν να προετοιμαστεί η ρωσική στρατιωτική μηχανή για άμεση δράση και περαιτέρω χρήση πυρηνικών όπλων.’’

Αμέσως μετά Ομπάμα και Πούτιν επικοινώνησαν στις 14 Φεβρουαρίου καθώς οι ΗΠΑ είχαν ενημερωθεί για την συγκεκριμένη ρωσική πρόθεση από την Τουρκία.   

Αυτή η πυρηνική απειλή είχε σαν αποτέλεσμα τις συστάσεις ψυχραιμίας από την πλευρά των ΗΠΑ προς τους Τούρκους ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση με την Ρωσία.

Σαουδική Αραβία και Τουρκία δεν δείχνουν έτοιμες να υλοποιήσουν τα σκληρά λεγόμενα τους με επιθέσεις και απειλές, ειδικά μετά την αποτυχία στην Λαττάκεια.

Από ότι φαίνεται, σίγουρα οι απειλές των Ρώσων σχετίζονται έμμεσα και με τις πρόσφατες ανακοινώσεις του ρωσικού υπουργείου Άμυνας...

"Πύραυλοι Iskander-M έπληξαν στόχους σε απόσταση 300 χλμ κατά την διάρκεια άσκησης της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας".

"Ο πύραυλος έπληξε με επιτυχία τον στόχο του στο πεδίο βολής Kapustin Yar στην περιοχή Astrakhan"

"Η 58Η Ταξιαρχία της Νότιας Στρατιωτικής Διοίκησης έχει εξοπλιστεί με Iskander-M".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more