Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Δημοσκόπηση ΣΟΚ! Αυτοί θα κερδίσουν στις εκλογές;


kshbac
Νέα δημοσκόπιση που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει ξεκάθαρα τι σκέφτεται μεγάλο ποσοστό τψν πολιτών σχετικά με την πορεία της Ελλάδας.
Συγκεκριμένα το 85% δηλώνει ότι πάμε σε λάθος κατεύθυνση, το 63% υποστηρίζει ότι είναι σε χειρότερη θέση σε σχέση με έναν χρόνο πριν, το 78,3% κρίνει αρνητικά το έργο της κυβέρνησης και το 70,8% αξιολογεί αρνητικά τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του ο πρωθυπουργός. 
Η ΝΔ φαίνεται πως περνάει μπροστά στη μάχη της κάλπης με την πρόθεση ψήφου να δίνει το ποσοστό του 23,7% έναντι 19,4 του ΣΥΡΙΖΑ ενώ όπως φαίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ενισχύσει σημαντικά την εικόνα του κόμματος αφού στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός ξεπερνά τον Αλέξη Τσίπρα με 22% έναντι 19% .
Η δημοσκόπηση περιλαμβάνει και μία σειρά ερωτημάτων για το Ποτάμι, το οποίο πραγματοποιεί αυτό το Σαββατοκύριακο το πρώτο του συνέδριο με το 62,8% των ψηφοφόρων να ζητά συνεργασίες, το 44% να προτιμά τη ΝΔ, το 36% να εκφράζει την προτίμηση του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το 30% να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more