Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Ηθικούς αυτουργούς τον Γ. Στάμκο και τον Γ. Σαχινίδη κατανομάζει η Κατερίνα Ζήνα για τις φωτιές στα στρατόπεδα των Γιαννιτσών



Μπουρλότο στο ήδη τεταμένο κλίμα των Γιαννιτσών βάζει η πολιτευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Ζήνα αναφορικά με τις χθεσινοβραδινές φωτιές στα στρατόπεδα των Γιαννιτσών καθώς μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook κατονομάζει ως ηθικούς αυτουργούς τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Σαχινίδη. Δείτε παρακάτω τι έγραψε:

Ηθικός αυτουργός τής φωτιάς εάν ισχύουν τα περί εμπρησμού είναι ένας ( χωρίς βέβαια να απαλλάσσονται αυτοί που χθες στο δημοτικό δώσανε ένα μάθημα μίσους και ξενοφοβίας ) ο Δήμαρχος. Αύριο(σσ Κυριακή) το απόγευμα 6:30 στο εργατικό κέντρο Γιαννιτσων ελάτε να πατάξουμε τον φασισμό! Ελάτε νά δώσουμε Αλληλεγγύη, Ανθρωπιά και Αγάπη.

Εκτός από τον ηθικό αυτουργό τον " κύριο " Δήμαρχο, έχουμε και τους συνεργάτες τους. Αυτός είναι βουλευτής, εκλεγμένος από τους πολίτες της Πελλας. Ντρέπομαι.....

2 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτο το κοριτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΚΗΣ,Ο ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ5 Μαρτίου 2016 στις 1:57 μ.μ.

    ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ;ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more