Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Ποια παιχνίδια παίζονται πίσω από τις ανακοινώσεις του αγροτικού μπλόκου Αψάλου;



Φαίνεται πως παιχνίδια παίζονται πίσω από ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μόνο σε επιλεκτικά τοπικά ΜΜΕ και φέρουν το αγροτικό μπλόκο Αψάλου που αποτελείται από δεκάδες αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής την μια να ζητούν με επιτακτικό τρόπο η Δημοτική αρχή Αλμωπίας να πάρει πίσω την άδικη απόφαση της περί αύξησης 100% των αγροτικών αρδεύσεων στην περιοχή, δηλαδή από 4 ευρώ ανά κυβικό πλέον θα χρεώνεται 8 ευρώ!. Δείτε παρακάτω την πρώτη ανακοίνωση:

Κύριε Δήμαρχε
Η Συντονιστική επιτροπή αγροτών στον κόμβο Αψάλου, εκπροσωπώντας τους αγρότες και κτηνοτρόφους όλης της περιοχής ,σας καλεί να πάρετε πίσω τις αυξήσεις της τάξης του 100%που επιβάλλατε στο φυσικό νερό άρδευσης, καθώς και την επαναφορά του ταμείου ανεργίας στους υδρονομείς.
Το αποτέλεσμα των ενεργειών σας ,θα αποδείξει εμπράκτως αν όντως είστε δίπλα στους αγρότες-κτηνοτρόφους της Αλμωπίας ή μένετε μόνο στα λόγια και σε ανούσιες αναφορές στήριξης, έτσι για το θεαθήναι
ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Τριαντάφυλλος Αργυράκαρος
Ιωάννης Γαβριηλίδης
Χρήστος Καρασμάνης
Ιωάννης Μπέλιος
Νικόλαος Παπαδόπουλος
Κωνσταντίνος Σοφιανός
Δημήτριος Συλλέκτης

Φαίνεται ότι υπό το βάρος της πίεσης ή κάποιου άλλου λόγου άγνωστου σε εμάς εκδόθηκε νέα ανακοίνωση φερόμενη και πάλι από εκπροσώπους του μπλόκου που ουσιαστικά αναιρούν τους εαυτούς τους και πλέκουν το εγκώμιο στην δημοτική αρχή. Διαβάστε παρακάτω:

Με αφορμή κάποια κακόβουλα σχόλια που διαβάσαμε στο ίντερνετ καθώς επίσης και ανάρτηση που εμφανίζει τους αγρότες να έχουν δήθεν καταφερθεί κατά του Αντιδημάρχου κ. Στέφανου Αβραμίκα, ως Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας, δηλώνουμε τα εξής:

Τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, όσο και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Πολιτικής κ. Στέφανος Αβραμίκας είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας και στηρίζουν τα δίκαια αιτήματά μας. Μάλιστα, ο κ. Αβραμίκας είναι συνεχώς στο μπλόκο μας και μας στηρίζει έμπρακτα και πέρα από πολιτικές σκοπιμότητες.

Ίσως θα έπρεπε να μην είχαμε προχωρήσει στην δημοσιοποίηση της επιστολής η οποία δημιούργησε διχαστικά σχόλια και έθεσε σε κίνδυνο την ενότητα του μπλόκου μας, καθώς τις προτάσεις μας έχουμε την δυνατότητα να τις συζητήσουμε με τον Δήμαρχο, μιας και οι πόρτες του Δημαρχείου είναι πάντοτε ανοιχτές.

Όλες αυτές τις μέρες δίνουμε τον δικό μας αγώνα, στον οποίο είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν. Μακριά από εμάς πολιτικές σκοπιμότητες και λαϊκιστικές διαχωριστικές γραμμές που έχουν ως μόνο στόχο να διασπάσουν το μπλόκο μας. Εμείς θα συνεχίσουμε ενωμένοι με στόχο να αποτρέψουμε τα βάρβαρα μέτρα που προωθεί η Κυβέρνηση με το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό που απειλούν με εξαφάνιση και ερημοποίηση της υπαίθρου.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών
στον κόμβο Αψάλου του Δήμου Αλμωπίας

Ποια τελικά είναι η γραμμή τους;

Αν διαβάσει κάποιος προσεκτικά και τις δυο ανακοινώσεις θα καταλάβει ότι δεν έχουν γραφεί από τους ίδιους ανθρώπους. Δεν μπορεί στην πρώτη επιστολή να μπαίνει σαφώς το θέμα της αύξησης των αγροτικών αρδεύσεων και στη δεύτερη να παρουσιάζεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας ως σωτήρας των αγροτών. Συνομιλώντας με το περιβάλλον του μπλόκου καλά πληροφορημένη πηγή μας είπε πως η δεύτερη κατάπτυστη επιστολή σε καμιά περίπτωση δεν απηχεί στις απόψεις των αγροτών και των κτηνοτρόφων και αν κάποιος από τη συντονιστική πιστεύει αυτά που αναφέρονται θα πρέπει να παραιτηθεί ώστε να μην εκπροσωπεί το κίνημα λόγω του ότι οι αγρότες επιθυμούν την άμεση απόσυρση του μέτρου των αυξήσεων από το δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα αναμένονται δεκάδες εκατοντάδες αγρότες να δώσουν το παρόν και να ζητήσουν την απόσυρση της αύξησης του 100% από το Δημοτικό συμβούλιο. Μάλιστα αφήνουν να εννοηθεί ότι πρόκειται για κατασκευασμένη παραπληροφόρηση από μπλογκ το οποίο πρόσκειται στην Δημοτική αρχή. Μένει να δούμε αν τα παραπάνω μπορούν να επαληθευθούν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more