Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Η Ν.Δ. δήθεν… στηρίζει τους αγρότες!

ndndn
Για όλους και για όλα μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δεν έχασε ευκαιρία να επιτεθεί στην κυβέρνηση.
«Φαίνεται ότι από την ώρα που έφυγαν οι επικεφαλής της τρόικας από την Αθήνα, προ περίπου δύο εβδομάδων, δεν έχει υπάρξει επί της ουσίας καμία απολύτως πρόοδος. Έχουν έρθει μεν από χθες, τα τεχνικά κλιμάκια στην Αθήνα, αλλά χωρίς να έχει προηγουμένως γίνει οποιαδήποτε επεξεργασία στοιχείων απ’ ότι λένε οι δικές μου πληροφορίες και άρα αυτό σημαίνει ότι στην πραγματικότητα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος» είπε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. σχετικά με την αναμενόμενη αξιολόγηση.
Σχετικά με το αγροτικό ζήτημα που έχει χωρίσει στη μέση την Ελλάδα, ανέφερε: «εμείς ως ΝΔ έχουμε πει ότι οι δρόμοι πρέπει να είναι ανοιχτοί (…) Εγώ πιστεύω ότι οι αγρότες έχουν χίλια δίκια τώρα γιατί ο διπλασιασμός της φορολογίας και των ασφαλιστικών τους εισφορών, καθιστά τον πρωτογενή τομέα μη ανταγωνιστικό. Έχουν χίλια δίκια να αντιδρούν αλλά οι δρόμοι πρέπει να μείνουν ανοιχτοί».
«Εμένα κάποιοι Ευρωπαίοι που έχω συνομιλήσει τις τελευταίες μέρες, ξέρετε τι μου είπαν; Όταν κάποιος ανοίγει τα ευρωπαϊκά σύνορα χωρίς να ρωτήσει κανέναν μονομερώς, έχει το δικαίωμα να διαμαρτύρεται όταν κάποιος κλείνει τα δικά του σύνορα μονομερώς;» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.
Για άλλη μια φορά ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση για τη στάση της στο προσφυγικο: «έκλεισε τα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών και διαφήμισε ότι πια στην Ελλάδα, όποιος έρχεται δεν θα συλλαμβάνεται». Άνοιξαν μια διάσταση εθνικής τραγωδίας που σήμερα δεν ξέρουμε που θα καταλήξει, κανένας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more