Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Στις επάλξεις παραμένουν οι αγρότες

agrotes

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες σε Νίκαια και Τέμπη
Τη δυσαρέσκειά τους σχετικά με τις σημερινές εξελίξεις εκφράζουν με δηλώσεις τους οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν τη σημερινή κίνηση συναδέλφων τους να παραδώσουν τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση.

Υπογραμμίζουν ότι οι ίδιοι έχουν από την περασμένη Τετάρτη στείλει τις προτάσεις τους στην κυβέρνηση και αναμένουν πρόσκληση για διάλογο με βάση τις συγκεκριμένες προτάσεις.
Τη συνέχιση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν απόψε σε συνεδρίαση τους τα μέλη της γενικής συνέλευσης του μπλόκου της Νίκαιας, με κλιμάκωση των δράσεων διαμαρτυρίας από μέρα σε μέρα.
Όπως αποφάσισαν, θα κλιμακώνουν τις δράσεις διαμαρτυρίας τους από μέρα σε μέρα.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τρίτη στις 4 το απόγευμα θα κλείσουν την παλιά εθνική οδό Λάρισας - Βόλου στο ύψος του Κιλελέρ για ένα τρίωρο.
Ακόμα, την Τετάρτη θα πραγματοποιήσουν παραστάσεις διαμαρτυρίας στις εφορίες των θεσσαλικών πόλεων.
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Ηπείρου
Την ίδια ώρα, παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου.
Με ανακοίνωσή τους, οι αγρότες από το μπλόκο στον κόμβο του Λούρου τονίζουν πως «δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, όσο και αν κάποια δημοσιεύματα, προσπαθούν να καταδείξουν το αντίθετο.
Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν' αποχωρήσουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα».
Στο μπλόκο του Λούρου τα τρακτέρ έκλεισαν το δρόμο το μεσημέρι για δύο ώρες και προχώρησαν σε νέο αποκλεισμό στις 5 το απόγευμα ο οποίος θα διαρκέσει έως τις 11το βράδυ.
Στην Άρτα, στο μπλόκο στη παλιά γέφυρα, στην είσοδο της πόλης, ο δρόμος θα κλείσει από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.
Στο δεύτερο μπλόκο της περιοχής, στο Κομπότι, ο δρόμος έκλεισε στις 6 το απόγευμα και θα παραμείνει κλειστός έως τις 11 το βράδυ. Την ίδια ώρα, τα τρακτέρ έκλεισαν την αφετηρία της Εγνατίας, στο μπλόκο που έχουν στήσει αγροκτηνοτρόφοι στο λιμάνι εξωτερικού στην Ηγουμενίτσα.
Τέλος, στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - Κακκαβιάς, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν καθημερινά το κλείσιμο του δρόμου, αλλά και των παράδρομων με τρακτέρ από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more