Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Έρχονται εκλογές! Δείτε γιατί...

ekloges
Τη στιγμή που ο Δημόσιος Τομέας της χώρας μας υποφέρει κι ενώ οι ελλείψεις σε δασκάλους και ιατρούς είναι τεράστιες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προχωράει σε άμεσες προσλήψεις 2.246 μόνιμων και συμβασιούχων, παρά τις αντιδράσεις των δανειστών.
Η προκήρυξη του υπουργείου Υγείας αφορά 1.760 μόνιμους σε Νοσοκομεία όλης της χώρας. Επίσης θα τρέξουν δύο ακόμη προκηρύξεις για 36 θέσεις ΕΛΤΑ και 151 θέσεις στο Υπουργείο Δικαιοσύνης. Οι ειδικότητες αφορούν οδηγούς, γυμναστές, βρεφονηπιοκόμους, χειριστές μηχανημάτων, εργάτες, καθαριστές και άλλα.
Παρατηρούμε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, άρχισε να εφαρμόζει τις πάγιες τακτικές παλαιότερων κυβερνήσεων, εν μέσω πανικού για τα ποσοστά που κατρακυλούν. Επιθυμεί δηλαδή να αποκτήσει νέους ψηφοφόρους μέσω διορισμών. Κάτι τέτοιο υποδηλώνει, εκτός από τον πανικό που επικρατεί στις τάξεις τους, τους φόβους για ήττα σε επερχόμενη εκλογική διαδικασία.
Παράλληλα, η άμεση πρόσληψη των υπαλλήλων, φανερώνει τη βιασύνη της κυβέρνησης, υποδηλώνοντας πως οι επόμενες εκλογές είναι κοντά. Άλλωστε το σενάριο αυτό το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more