Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Μικρά νέα και σχόλια της Ε.Π.Σ. Χαλκιδικής










ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Χαλκιδικής. Έγιναν 22 αγώνες στις τρείς κατηγορίες με 78 γκολ, τα 38 από τους γηπεδούχους.  Στην Α΄ κατηγορία έγιναν 8 αγώνες με 28 γκολ, τα 21 από τους γηπεδούχους. Στη Β΄ κατηγορία έγιναν 14 αγώνες με 47 γκολ, τα 25 από τους γηπεδούχους. Στον Βόρειο όμιλο 23 γκολ τα 10 από τους γηπεδούχους. Στο Νότιο όμιλο είχαμε 24 γκολ τα 15 από τους γηπεδούχους.

Στην Α΄ κατηγορία το ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ έκανε καλή προπόνηση με τον ουραγό στη βαθμολογία ΦΟΙΝΙΚΑ ΝΙΚΗΤΗΣ τον οποίο συνέτριψε με 9-0. Η ΠΟΡΤΑΡΙΑ σε γειτονικό ματς νίκησε τα ΣΗΜΑΝΤΡΑ 3-0. Ενδιαφέρων ήταν ο αγώνας ΤΡΙΓΛΙΑΣ - ΑΕΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑΣ που έληξε ισόπαλος 2-2. ΑΡΝΑΙΑ - ΜΟΥΔΑΝΙΑ επίσης 2-2.  Ο ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ νίκησε τον ΤΟΡΩΝΑΙΟ ΣΥΚΙΑΣ 2-1. ΟΡΜΥΛΙΑ - ΛΑΚΚΩΜΑ 0-0. Πολύ καλή η ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ νίκησε την ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ 1-2. Ο ΕΡΜΗΣ ΠΟΤΙΔΑΙΑΣ πέτυχε νίκη. Στη βαθμολογία πρώτο το ΣΤΡΑΤΩΝΙ, δεύτερη η ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ, τρίτος ο ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ με 39, ΠΟΡΤΑΡΙΑ 37, ΜΟΥΔΑΝΙΑ 34, ΝΙΚΗ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ 33, ΣΗΜΑΝΤΡΑ 32.
Στη Β΄ κατηγορία είχαμε πολύ ενδιαφέροντες αγώνες. Στον Νότιο όμιλο ο ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ νίκησε στα ΦΛΟΓΗΤΑ τον τοπικό ΘΕΡΜΑΙΚΟ 1-2. Τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ νίκησαν τον ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ 2-0. ΟΛΥΝΘΟΣ - ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ πέτυχαν οι γηπεδούχοι 1-0 και ανέβηκαν στη τρίτη θέση. Η ΟΛΥΝΘΟΣ έχασε δυο τρείς ευκαιρίες αλλά περισσότερες έχασαν οι φιλοξενούμενοι. Ο ΑΕΤΟΣ ΦΟΥΡΚΑΣ πέτυχε σημαντικά γκολ. Ισόπαλο 3-3 έληξε το ματς του ΒΑΒΔΟΥ με τις ΚΑΛΥΒΕΣ. Στα υπόλοιπα ματς οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Στη βαθμολογία προηγούνται ο ΤΟΡΩΝΑΙΟΣ ΑΦΥΤΟΥ 51, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 49, ΟΛΥΝΘΟΣ 42, ΑΝΘΕΜΟΥΝΤΑΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ 40. Στο Βόρειο όμιλο Β΄ κατηγορίας ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ κέρδισε 3-0 την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ νίκησε 2-1 τον ΧΩΛΟΜΟΝΤΑ ΡΙΖΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ. Ο αγώνας του ΤΑΞΙΑΡΧΗ με τον ΑΣΤΕΡΑ αναβλήθηκε. Χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας της ΣΑΡΤΗΣ. Νίκη για τη ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΑΝΟΥ. Στη βαθμολογία προηγούνται ο ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ με 52, ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 47, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΤΑΓΙΡΩΝ ΣΤΡΑΤΩΝΙΚΗΣ 44, ΧΩΛΟΜΟΝΤΑΣ ΡΙΖΩΝ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ 37, ΣΤΑΝΟΣ 28. Σπουδαία ματς και για τις δυο κατηγορίες.
Σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ νίκησε τα ΒΡΑΣΤΑΜΑ 2-1. Καλό είναι οι κυνηγοί ταλέντων να έρχονται και στη Χαλκιδική η οποία είναι γεμάτη από ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως η ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ που έχουν νέα ταλέντα που μπορούν να διαπρέψουν και σε μεγάλες ομάδες.
Αυτά για σήμερα με όλες τις τελευταίες εξελίξεις από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα με πολλά νεότερα!
Για το «Θέμα» της Χαλκιδικής
Μανώλης Μαστρωμανώλης

Tηλ. Επικοινωνίας: 6971566367

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more