Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Τρελάθηκε ο αστυνομικός της Κωνσταντοπούλου! Γιατί έπαθε νευρικό κλονισμό...

nnolj
Αν και η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, έχει αποχωρήσει από το ελληνικό Κοινοβούλιο, συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στους υπαλλήλους της Βουλής.
Χθες το βράδυ, επί της οδού Μητροπόλεως, συνέβη ένα επεισόδιο μπροστά από ένα από τα γραφεία της κ. Κωνσταντοπούλου. Αρχικά, στο γραφείο είχαν μεταβεί οι υπάλληλοι της Βουλής, προκειμένου να αδειάσουν ένα από τα γραφεία της, το οποίο έπρεπε να παραχωρηθεί βάσει κανονισμού στον Γιάννη Πλακιωτάκη της Νέας Δημοκρατίας.
Οι υπάλληλοι, όμως ήρθαν αντιμέτωποι με έναν συνεργάτη της κ. Κωνσταντοπούλου κι έναν αστυνομικό της προσωπικής της ασφάλειας. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του voicenews.gr, ο συνεργάτης της είχε κάνει κατάληψη του συγκεκριμένου γραφείου.
Οι πληροφορίες λένε πως η κατάσταση αυτή κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, όταν υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει το γραφείο ο συνεργάτης, καθώς απειλήθηκε με μηνύσεις. Ο αστυνομικός της φρουράς της κ. Κωνσταντοπούλου έπαθε νευρικό κλονισμό, καθώς δεν άντεξε την πίεση που του ασκούσε με τα πολλαπλά της τηλέφωνα η κ. Κωνσταντοπούλου. Τελικά ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more