Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Δίνουν ρόλο στον Ντι Κάπριο, λόγω της ομοιότητάς του με τον Λένιν !

di caprio

Μία από τις παλαιότερες εταιρίες παραγωγής ταινιών στην Ρωσία, η LeninFilm έκανε πρόταση στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο να ενσαρκώσει τον Λένιν στο νέο της φίλμ!
Η πρόταση αυτή προέκυψε μετά από δηλώσεις του αμερικανού ηθοποιού στη γερμανική εφημερίδα «Welt Am Sonntag» όπου λέει ότι πιστεύει πως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερες ταινίες βασισμένες στη Ρώσικη Ιστορία γιατί υπάρχουν ιστορίες επιπέδου Σαίξπηρ και είναι συναρπαστικό για έναν ηθοποιό να παίζει τέτοιους ρόλους.
Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Independent», o εκπρόσωπος της Leninfilms, Valeriy Karlov, δήλωσε ότι το πρόσωπο του Ντι Κάπριο παραπέμπει στον Λένιν σε νεαρή ηλικία.
Η είδηση αυτή έκανε αμέσως τον γύρο του κόσμου και οι χρήστες του Twitter έσπευσαν να ανεβάσουν φωτογραφίες αντιπαραθέτοντας τον Λένιν και τον Ντι Κάπριο και στις οποίες ομολογουμένως, παρατηρείται μια τρομακτική ομοιότητα μεταξύ τους.
Δεν λείπουν και οι αντιδράσεις ωστόσο, καθώς σύμφωνα με την The Moscow Times, μέλη του κόμματος Κομμουνιστών της Ρωσίας και ακτιβιστές από την οργάνωση κομμουνιστών της Αγίας Πετρούπολης μέσω του εκπρόσωπου τους Sergei Malinkovich, απειλούν μέσω επιστολής που έστειλαν στο πρακτορείο Novosti, ότι θα προβούν σε διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες έξω απ’ο τα στούντιο της Lenfilm σε περίπτωση που δοθεί στον Ντι Κάπριο ο ρόλος.
Κι αυτό γιατί θεωρούν ότι ο ρόλος θα έπρεπε να ενσαρκωθεί από Ρώσο ηθοποιό και όχι από έναν Αμερικανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more