Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τη «φύλαξη» των συνόρων της Ελλάδος (σ.σ. σύντομα και της γειτονιάς σας) αναλαμβάνει "ευρωπαϊκή" Συνοριοφυλακή και Ακτοφυλακή!

borders
 Του Αθανάσιου Καρανάσιου
Πολιτικού Μηχανικού
Με το ίδιο πάντα κόλπο, πρώτα δημιουργούν οι ίδιοι τη κρίση και μετά προσφέρουν δήθεν οι ίδιοι τη "λύτρωση" ….
Ή στη γλώσσα του Όργουελ: "Ο πόλεμος είναι ειρήνη". Οι ξένοι «εταίροι» καταλαμβάνουν τη χώρα μας και με τη "βούλα"
Αυτό είναι το μαντάτο /φιρμάνι: «Η φύλαξη των εξωτερικών συνόρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης περνά στη δικαιοδοσία της υπηρεσίας συνοριακής και ακτοφυλακής (EWCG), που θα αποτελείται από 2000 άτομα και θα παρεμβαίνει για την «πρόληψη» καταστάσεων κρίσης, αλλά και σε περιπτώσεις κατά τις οποίες «θεωρείται» ελλιπής η φύλαξη των συνόρων. Το περιοδικό Spiegel αποκάλυψε, ότι οι «αστυνομικοί» της νέας μονάδας, θα μπορούν να μετακινούνται στα κράτη μέλη της ΕΕ (δηλαδή την Ελλάδα)... χ ω ρ ί ς.. να είναι.. α ν α γ κ α ί ο.. α ί τ η μ α... από το ενδιαφερόμενο κράτος-μέλος!»
Για το θέμα αυτό, διαπίστωσα από χρήστες των social media, ακόμα και σπουδασμένων (επαγγελματικά όχι πολιτικά), που "θα έπρεπε" να διαθέτουν ένα «γραμμάριο» παραπάνω κρίσης (φευ), κάποια σχετικά σχόλια: «Επιτέλους! Συγχαρητήρια! Μπράβο! Ανακούφιση! κ.ά.»…. Κι λέω εγώ τώρα: «Μα είναι δυνατόν, μετά την τόση ποσότητα μελάνης που έχει χυθεί για καλό σκοπό εκτός των άλλων και στο διαδίκτυο και στα social media για την πληροφόρηση, την ενημέρωση και την αφύπνιση, να λέγονται τέτοιες δουλικές χαζομάρες; Είναι δυνατόν, να μη μπορεί η Ελλάδα να διαθέσει 2000 αστυνομικούς για τη φύλαξη των συνόρων της και να παραδίδει αντ αυτών την εθνική της κυριαρχία;;;»
Κυρίες και κύριοι,
Τα πράγματα είναι πολύ απλά: Οι παγκόσμιες εξουσιαστικές ελίτ, με την έμμεση συνεργασία των ντόπιων συνεργατών τους (πολιτικοί, διεθνιστές, «ανθρωπιστές!» κ.ά), πρώτα δημιουργούν το μείζον πρόβλημα. Ανοίγουν απρόκλητο (ιμπεριαλιστικό) πόλεμο, στις χώρες του Τρίτου Κόσμου. Σπέρνουν το θαλνατο, τρομοκρατούν και αποδιοργανώνουν τους αυτόχθονες λαούς και  τους τρέπουν σε φυγή. Πανικόβλητα ή οργανωμένα τυχοδιωκτικά σμήνη μεταναστών, οικονομικών μεταναστών, λαθρομεταναστών, προσφύγων, εμπόρων ναρκωτικών, σωματεμπόρων, δουλεμπόρων και οτιδήποτε «καρυδιάς καρύδι» μετακινούνται ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας χαοτικές καταστάσεις στις χώρες «υποδοχής». Με τον τρόπο αυτόν προκαλείται νομοτελειακά ένθεν και ένθεν κρίση. Μετά, εμφανίζονται πάλι οι ίδιοι, που προκάλεσαν τον πόλεμο ένθεν κακείθεν, ως λυτρωτές και συνδράμουν με δήθεν δημοκρατία, δήθεν αλληλεγγύη, δήθεν αποκατάσταση, δήθεν είρήνη, όμως στην πραγματικότητα με ολοκληρωτικά μέτρα κατοχής (βλ. Αφγανιστάν, Γιουκοσλαβία, Λιβυή, Ιράκ, Ελλάδα, Γαλλία, Γερμανία κοκ.). Βαφτείτε εσείς μετά τρικολόρε ή με όποια χρώματα εφήμερων σημαιών κάθε φορά, για να τιμήσετε τα άτυχα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία, τους Δίδυμους Πύργους, την Ισπανία κ.ά. Τοιουτοτρόπως, επιβάλλονται αναθεωρήσεις συνταγμάτων, απώλειες εθνικής κυριαρχίας και "αντι"τρομοκρατικοί νόμοι κλπ.
Το «Σχέδιο» στοχεύει την πλήρη κατάληψη του πλανήτη από τα απάνθρωπα ανθρωποειδή, χωρίς κανείς να καταλάβει πως θα συμβεί, αν οι άνθρωποι δεν ξυπνήσουν! Η βασική δομή προβλέπει μια παγκόσμια κυβέρνηση, η οποία θα παίρνει τις αποφάσεις στον κόσμο. Αυτή θα ελέγχει μια παγκόσμια κεντρική τράπεζα, το χρήμα (ηλεκτρονικό, όχι ρευστό, γι συτό γενικεύονται οι πιστωτικές κάρτες) και το στρατό (ανθρωποφύλακες, μονάδες καταστολής/καταδυνάστευσης). Όλα τα  άτομα του πληθυσμού θα είναι φακελωμένα (με κάρτα φιλάθλου, πολίτη κοκ) και ενσωματωμένο μικροτσίπ, τα οποία θα συνδέονται με έναν παγκόσμιο υπολογιστή. Για να μη μιλήσουμε για συνθήκες εργασίας, ζωής κσι κοινωνιών. Αυτό το μόρφωμα εξουσίας, στην οποία υπάγεται και η ΕΕ, θα επικρατεί πάνω στα σημερινά εθνικά κράτη, τα οποία σύμφωνα με το ίδιο «Σχέδιο» θα διασπαστούν σε επιμέρους περιφερειακές περιοχές, για να καταστούν τελείως αδύναμα και αποτρέψουν οποιαδήποτε ενωμένη αντίδραση.
Θα είναι, με άλλα λόγια, μια παγκόσμια φασιστική δικτατορία και βρισκόμαστε πάρα πολύ κοντά στην πραγματοποίησή της, αν δεν αντιδράσουμε συλλογικά, αν δεν υπάρξει μια επανάσταση σκέψης στη μεγάλη μάζα της ανθρωπότητας. Όμως δεν θα υπήρχαν homo εξυπνάκηδες (φασίστες), αν δεν έβρισκαν από κάτω βλάκες, κορόιδα και εθελόδουλους. Γι αυτό ... Διατυπώστε, εκφράστε την αντίθεη, τη διαμαρτυρία, την αντίσταση στον πόλεμο, την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και την κατοχή! Γι συτό....  Ξυπνήστε ρεεεεεεεε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more