Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Δεν έχει τέλος το "φαγοπότι"! Συνεχίζουν τους κομματικούς διορισμούς...

trainose
Δεν έχει τέλος το γλέντι των κομματικών διορισμών, αφού η κυβέρνηση συνεχίζει την προώθηση των κομματικών στελεχών, παρά τις αντιδράσεις και την κατακραυγή των πολιτών.
Λίγο μετά την καταγγελία Τσίπρα στη Βουλή, όπου έκανε λόγο για τους κομματικούς διορισμούς προηγουμένων κυβερνήσεων, το Υπουργείο Υποδομών προώθησε δύο κομματικά στελέχη στην "ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ".
Ο κύριος Τσίπρας μάλιστα, κατά τη διάρκεια της καταγγελίας του, σχολίασε χαρακτηριστικά πως η σημερινή κυβέρνηση δεν είναι ίδια με την προηγούμενη, ενώ αναφέρθηκε και για το σύστημα 4-2-1 που ακολούθησε η προηγούμενη συγκυβέρνηση, ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Έτσι λοιπόν, σήμερα αναρτήθηκε ενημερωτικό, στο οποίο ο πρόεδρος της επιτροπής ΔΕΚΟ της βουλή, προσκαλεί τα μέλη να διατυπώσουν την άποψη τους για όσους έχουν προταθεί από τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, για τη στελέχωση των θέσεων του προέδρου και του διεθύνοντος συμβούλου της "ΤΡΑΙΝΟΣΕ".
Σύμφωνα με την πρόταση που κατέθεσε ο υπουργός, για διευθύνων σύμβουλος προωθείται ο Φίλιππος Τσαλίδης, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου. Μάλιστα είναι υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης με το κόμμα, πρόεδρος του ιδρύματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αλλά και υπηρεσιακός υφυπουργός Εσωτερικών της κυρίας Θάνου.
Για τη θέση του προέδρου προτάθηκε ο Παναγιώτης Θεοχάρη, για τον οποίο η αντιπολίτευση αναρωτιέται αν είναι ο ίδιος που διορίστηκε τον προηγούμενο Αύγουστο στο πολιτικό γραφείο του τότε αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Γιάννη Δραγασάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more