Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Κλιμακώνονται τα μπλόκα- Δείτε ποιοί δρόμοι κλείνουν...

bloka
Συνεχής είναι η άυξηση των μπλόκων των αγροτών στους δρόμους της χώρας μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη και τη ματαίωση των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica.
Μέσα στη μέρα αναμένεται να αποφασίσουν αν θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κάτι που φαίνεται δεδομένο μετά και την απόρριψη του σχεδίου Β της κυβέρνησης με φοροελαφρύνσεις ώστε να μετριαστούν οι αντιδράσεις στο νέο φορολογικό.
Οι αγρότες των Μεσογείων προχωρούν στον αποκλεισμό της λεωφόρου Μαρκοπούλου, αποκλείοντας την πρόσβαση προς το αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». 
Ο δρόμος στα Τέμπη αναμένεται να κλείσει από τις 12:00 ως τις 18:00 το απόγευμα ενώ οι αγρότες καλούν σε πανελλαδική παναγροτική συνάντηση το Σάββατο για να συντονίσουν εκ νέου τις ενέργειές τους. 
Στην Λάρισα τώρα στην κεντρική πλατεία προχωρούν σε συλλαλητήριο σήμερα το απόγευμα οι παραγωγοί του μπλόκου της Νίκαιας, ενώ προγραμματίζουν κι άλλες δράσεις όπως στο Κάστρο Βοιωτίας όπου οι αγρότες θα κλείσουν τον δρόμο 11 το πρωί με 2 μετά το μεσημέρι και 7 το απόγευμα με 9 το βράδυ. 
Κλειστή θα παραμείνει και η νέα Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ισθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more