Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Το απόγευμα της Κυριακής 15 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ. μίλησε σε συγκέντρωση οπαδών-μελών της Νέας Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος και υποψήφιος Πρόεδρος του κόμματος της Ν.Δ. κ.Βαγγέλης Μεϊμαράκης και μάλιστα σε εντυπωσιακή συγκέντρωση ακροατών.
Ο κ.Μεϊμαράκης αναφέρθηκε στο παρελθόν, όταν ήταν Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και συνέχισε να είναι τακτικό μέλος του κόμματος της Ν.Δ. διανύοντας σχεδόν όλες τις καταστάσεις της πολιτικής ζωής της κομματικής παρουσίας.

Είπε ότι ήταν και είναι παρόν σε όλες τις φάσεις και διακυμάνσεις της κομματικής παρουσίας του κόμματος χωρίς ταλαντεύσεις και αμφισβητήσεις. Ήταν πάντα και στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις στεναχώριες του κόμματος.
Αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και είπε πως και γιατί φτάσαμε στην σημερινή κρίσιμη οικονομική και κοινωνική κατάσταση με τα μνημόνια, τις άσκοπες εκλογικές διαδικασίες, την εκλογή του Προέδρου κ.λ.π. με συνέπεια να βρισκόμαστε σε κατάσταση αβεβαιότητας και με τον λαό μας χωρίς ελπίδα για αίσιο αποτέλεσμα.
Αναφέρθηκε στα έργα της Ν.Δ. με τον ιδρυτή της Κων/νο Καραμανλή και δήλωσε ότι με την εκλογή του ως τακτικού Προέδρου της Ν.Δ. θα αλλάξει πολλά πράγματα στο κόμμα, ώστε οι πολίτες να έχουν τις βάσιμες ελπίδες ότι θα έχουν μπροστά τους και παρόν και μέλλον αίσιον.
Σίγουρα, είπε ακόμα, με τους λοιπούς συνυποψηφίους μου δεν έχω να μοιράσω τίποτε και θα είμαι πάντα κοντά τους ως σύντροφος και φίλος.
Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και είπε ότι τους δίδεται η δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσει τον αγώνα του για όλους, για το κόμμα, την πατρίδα και το Λαό μας.
Στην συγκέντρωση παρέστησαν πολλά μέλη και φίλοι του κόμματος καθώς και επώνυμοι, όπως: ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος αναφέρθηκε ότι και ο ίδιος ανήκει στη Ν.Δ. και χρημάτισε στην ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσών, Βουλευτές όπως οι κ.κ.Καρασμάνης, Βλάχος, Καράογλου, οι τέως βουλευτές Φουντουκίδου, Σταμενίτης, Τζαμτζής, Ιωαννίδης, Στυλλιανίδης, πολιτευτές, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, στον χώρο της αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

Χαράλαμπος Σαββίδης

Πολ.&Οικον. Επιστήμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more