Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο! Το Παρίσι ζει και πάλι τον τρόμο- Το αιματοκύλισμα συνεχίζεται..

 parisi

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά την αιματοχυσία στη γαλλική πρωτεύουσα ο τρόμος επιστρέφει ξανά… 
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των γαλλικών αρχών στο προάστιο Σεντ Ντενίς να συλλάβουν τους βομβιστές που παραμένουν ελεύθεροι, υπήρξαν ανταλλαγή πυροβολισμών και εκρήξεις. Η επιχείρηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα. 
Τρομοκράτες είχαν κλειστεί μέσα σε ένα διαμέρισμα, και σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών με τις αστυνομικές δυνάμεις που έχουν περικυκλώσει το σημείο. 
H ανταλλαγή πυρών ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της νύχτας και συγκεκριμένα στις 4:25 ώρα Γαλλίας, στην οδό La Republique στο κέντρο του Σεν Ντενί στο βόρειο Παρίσι.
Τα σχολεία σήμερα είναι κλειστά στο Σεντ Ντενί, ενώ οι αρχές έχουν δώσει οδηγία στους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.
Σύμφωνα με την Telegraph στις 07:30 ακούστηκαν 5 εκρήξεις και δύο τρομοκράτες έπεσαν νεκροί.
Οι τελευταίες πληροφορίες από τη γαλλική πρωτεύουσα αναφέρουν πως οι νεκροί ανέρχονται σε τρεις μέχρι αυτή την ώρα, ανάμεσά τους και μία γυναίκα καμικάζι που ανατινάχτηκε. 
Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενώ υπάρχουν αναφορές για τρεις τραυματίες αστυνομικούς. 
Η αστυνομία δεν μπορούσε να πιστέψει τον αριθμό των ατόμων που ήταν ταμπουρωμένοι στο διαμέρισμα με τους ύποπτους, λέει χαρακτηριστικά άτομο που συμμετείχε στην επιχείρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα μεσάνυχτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more