Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΝΔ: Με κεντρικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα πέφτει η προεκλογική αυλαία


ΝΔ: Με κεντρικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα πέφτει η προεκλογική αυλαία
  (Φωτογραφία:  Eurokinissi
Αθήνα
Με τις κεντρικές συγκεντρώσεις στην Αθήνα να δίνουν τον τόνο της εσωκομματικής σύγκρουσης στο κλείσιμο της προεκλογικής αυλαίας, οι τέσσερις διεκδικητές της γαλάζιας ηγεσίας ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη ημέρα στο κόμμα.

Όλοι οι υποψήφιοι κλείνουν την προεκλογική τους καμπάνια με εκκλήσεις για μαζική προσέλευση στις κάλπες. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα έχουν ξεκινήσει μια ιδιότυπη μονομαχία που θα κλιμακωθεί απόψε μέσω των τελευταίων συγκεντρώσεών τους στην Αθήνα, σύμφωνα μεΤα Νέα.

Ο νυν πρόεδρος του κόμματος αναμένει τα στελέχη της ΝΔ και τους πολιτικούς φίλους του στο κλειστό γυμναστήριο Σπύρος Λούης του Αμαρουσίου, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας κλείνει την καμπάνια του στην Αθήνα με πολιτική ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής.

Η μάχη των εντυπώσεων από τις δύο συγκεντρώσεις, όπως αναγνωρίζουν από τα δύο στρατόπεδα, δεν θα κριθεί τόσο από την προσέλευση του κόσμου όσο από την ομάδα βουλευτών και στελεχών που θα έχει δίπλα του κάθε υποψήφιος. Μέσα από την επιλογή συγκέντρωσης, προεξοφλείται ότι απόψε τα γαλάζια στελέχη θα στείλουν σαφές μήνυμα για την επιλογή τους πάνω από την κάλπη της Κυριακής.

Τη μάχη της Αθήνας άνοιξε την Τετάρτη ο Αδωνις Γεωργιάδης με την κεντρική συγκέντρωσή του στο Σπόρτιγκ, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί αύριο, Παρασκευή, με τη δική του πολιτική ομιλία στο Ιντερκοντινένταλ. Σε μια επίδειξη ισχύος, πάντως, ο περιφερειάρχης ολοκληρώνει το βράδυ της Παρασκευής την καμπάνια του με ανοιχτή συγκέντρωση εντός έδρας (στο Αλεξάνδρειο), για τη οποία γίνεται μεγάλη κινητοποίηση στην Κεντρική Μακεδονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more