Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Έκτακτο: Ο Πούτιν φέρνει φωτιά και ατσάλι στο Ισλαμικό Κράτος

cruisekalib
Σε νέα μεγάλης κλίμακας επίθεση κατά του ΙΚ, προχώρησε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, βομβαρδίζοντας ανελέητα στόχους των τζιχαντιστών στη Συρία.
Πιο αναλυτικά, ο ρωσικός στρατός εξαπέλυσε μια τρομαχτική επίθεση εναντίων των τρομοκρατών, γεμίζοντας τον ουρανό της Συρίας με πυραύλους cruise - Kalibr, τους οποίους εκτόξευσαν πλοία επιφανείας, υποβρύχια και στρατηγικά βομβαρδιστικά, της Α. Μεσογείου. Η επιχείριση έλαβε χώρα σε διάφορα σημεία της Συρίας, με έμφαση την περιοχή της Ράκα.
Η επίθεση ξεκίνησε λίγη ώρα αφότου ο Ρώσος πρόεδρος τελείωσε την ομιλία του, σχετικά με την επιβεβαίωση από την FSB πως η τραγωδία τους ρωσικού Airbus οφειλόταν σε τρομοκρατική ενέργεια. 
Συγκεκριμένα, ο Βλάντιμιρ Πούτιν ανέφερε τα εξής: 
«Δεν ξεχνάμε τι έκαναν και θα τους βρούμε όπου και αν βρίσκονται , οι αεροπορικές επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν.
Αυτή η τραγωδία θα μείνει μαζί μας για πάντα, αλλά αυτό δεν θα μας σταματήσει από το να βρούμε τους ενόχους. Οι ένοπλες δυνάμεις μας θα συνεχίσουν τις επιχειρήσεις. Πρέπει να ενταθούν με τέτοιο τρόπο που οι τρομοκράτες να καταλάβουν ότι η τιμωρία θα είναι αναπόφευκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more