Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 – ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1 – 0

Άνεμος αισιοδοξίας στις τάξεις του ΑΠΟΛΩΝΑ μετά την κατάκτηση της δεύτερης νίκης του στο πρωτάθλημα με 1 – 0 επί του ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΥ και το νέο προπονητή του ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΜΠΑΖΗ να κάθετε για πρώτη φορά στον πάγκο του.
Η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί πύρρεια με τον τρόπο που κατακτήθηκε αφού στο τελευταίο 20 λεπτο οι γηπεδούχοι είχαν και την τύχη με το μέρος τους. Βέβαια θα μπορούσαν να καθαρίσουν τον αγώνα στην φάση του 49ο εάν ήταν εύστοχος ο Φλαρούντζος στην τελική του προσπάθεια. Σημασία έχουν πάντως οι τρεις βαθμοί και η ψυχολογική ανάταση των παικτών μας, στοιχεία πολύ σημαντικά για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


Οι φιλοξενούμενοι ήταν μία ομάδα σκληροτράχηλη που όταν είδε ότι ΄΄ της παίρνει ΄΄ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αμυντική ολιγωρία των γηπεδούχων φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο τέρμα.
Οι Κρυαβρυσιώτες έπαιξαν ποιο επιθετικά από τα προηγούμενα παιχνίδια τους, δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά φάνηκαν και αρκετές αδυναμίες που χρειάζονται σκληρή δουλειά στις προπονήσεις στην συνέχεια. Ο αγώνας στο πρώτο μέρος είχε ελάχιστες φάσεις με τους δύο αντιπάλους να προσέχουν κυρίως τα νότα τους ενώ στο δεύτερο μέρος έγινε ανοιχτό παιχνίδι , εξού και οι πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.
7ο ο Φλαρούντζος από αριστερά θα φύγει στην αντεπίθεση ολομόναχος και μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή θα σουτάρει από μακριά, ενώ θα μπορούσε να προωθηθεί και άλλο απειλώντας την εστία του Κηπουρού περισσότερο.
34ο μέσα στην μεγάλη περιοχή οι άμυνα του Καμπανιακού θα ολιγωρήσουν δίνοντας την δυνατότητα στον Σιδηρόπουλο Π. με γρήγορη και έξυπνη κίνηση, μέσα στην μικρή περιοχή να προβάλει το πόδι του στέλλοντας την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ σε 1 - 0.
49ο ο Φλαρούντζος θα πάρει στην μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και μ΄ ένα σπριντ διαρκείας περνώντας τρεις αντιπάλους σαν …σταματημένους, θα φτάσει τε τα τετ με τον Κηπούρο πλασάροντας όμως πάνω του και χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία του Απόλλωνα να πετύχει το τέρμα ΄΄ καθαρίζοντας ΄΄ το παιχνίδι.
64ο ο Μπάλλιος μετά από σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Απόλλωνα, με ωραία γυριστή κεφαλιά θα την στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκαπέρδα.
78ο ο Δουρμούζης μέσα στην μικρή περιοχή σε ορθάνοιχτη εστία θα σουτάρει, με τον Σκαπέρδα να βρίσκετε στην σωστή θέση, την σωστή χρονική στιγμή, μπλοκάροντας την μπάλα σταθερά στην αγκαλιά του, αποσοβώντας ένα σίγουρο τέρμα.
82ο ο Χρήστου θα φύγει στην αντεπίθεση θα σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Σκαπέρδα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να πετύχει το τέρμα.
86ο η μπάλα πηγαίνοντας προς το δεξί κάθετο δοκάρι του Κηπουρού, θα πεταχτεί ο Πετρίδης προλαβαίνοντας την μπάλα με κεφαλιά και στέλνοντας την προς την εστία του Καμπανιακού, θα την σώσει ο έμπειρος τερματοφύλακας του.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Οικονόμου Ν., Χρίστογλου Γ., Μαλανδρής Α., της Ε.Π.Σ. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΤΟΜΠΑΖΗΣ Δ.): Σκαπέρδας, Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Σ., Shera, Νήρλας, Πετρίδης, Βοτάρης, Σιδηρόπουλος Π. (66ο Καρυπίδης), Gjeloshani (75ο Χ΄΄στεφάνου), Φλαρούντζος (61ο Κίτσας), Ivic.
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (ΓΙΑΜΟΥΡΙΔΗΣ Ι.): Κηπουρός, Παπάζης, Αλμπάνης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μαυρίδης (46ο Κουντουράς), Ταχμαζίδης (75ο Πασσιαλής), Πάλλας (58ο Μπάλλιος), Σαπανίδης, Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more