Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Η RBS υπό την Αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας στη φετινή έκθεση «Super Market, Mini Market και Περίπτερο»


 
Αθήνα, 21.10.15 - Η εταιρεία RBS θα συμμετάσχει στην έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο” η οποία θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO, το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου 2015. Η συμμετοχή της RBS, που τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Τράπεζας, έχει στόχο την έκθεση των ταμειακών της συστημάτων σε συνδυασμό με την εξυπηρέτηση της υπηρεσίας i-bank simple payτης Εθνικής Τράπεζας καθώς και τα ίδια ταμειακά συστήματα σε λειτουργική συνεργασία με τα τερματικά καρτών i-bankPOS της ίδιας τράπεζας.
Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστούν επίσης:
1.       Οι νέες δυνατότητες και οι νέες συναλλαγές,  που έχουν προστεθεί στα ταμειακά τερματικά, για την εξυπηρέτηση της υπηρεσίαςπληρωμών i-banksimplespot της Εθνικής Τράπεζας.
2.       Η λειτουργική διασύνδεση μεταξύ όλων των ταμειακών συστημάτων της RBSμε τα τραπεζικά τερματικά i-bankPOSτης Εθνικής Τράπεζας.
3.       H cloud υπηρεσία “Link4all” μέσω της οποίας, ο επαγγελματίας μπορεί να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή από οπουδήποτε και αν βρίσκεται όλες τις καταγεγραμμένες πληροφορίες στο διασυνδεδεμένο στην cloud υπηρεσία “Link4allταμειακό του σύστημα, ο τεχνικός -που έχει την ευθύνη συντήρησής του- θα έχει τη δυνατότητα να επεμβαίνει απομακρυσμένα και ο υπεύθυνος λογιστής θα μπορεί να λαμβάνει, κατ’ επιλογή του ή  προγραμματισμένα, όλα τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται για την ενημέρωση των οικονομικών βιβλίων.
Σας περιμένουμε στο περίπτερο RBS/Εθνική Τράπεζα στην Αίθουσα 3/ Διάδρομος Α/ Αριθμός 16-18


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more