Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΝΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!

payΔιαβάστε τη συνέντευξη της Νίνας Πυαλίδου στο ERO-RADIO (18/10/2015)
ερωτ. 1) Πιστεύετε ότι τα μέτρα του 3ου μνημονίου θα πραγματοποιηθούν;
απ. Όχι γιατί είναι μεγάλα τα βάρη για την κοινωνία και δεν μπορεί πλέον ο κόσμος μετά από 8 χρόνια ύφεσης να ανταπεξέλθει σε τόσα φοροσεισπρακτικά μέτρα και χαράτσια τιμωρητικού χαρακτήρα.
ερωτ. 2) Η απουσία του κόμματος σας από τις εκλογες υποδηλώνει κάτι;
απ. Οι πολιτικές μας θέσεις είναι σαφής ξεκάθαρες και συγκεκριμένες. Με όσα κόμματα κατέβηκαν στις εκλογές δεν είχαμε κοινούς στόχους. Επιπλέον οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι το νέο πολιτικό προσωπικό δεν είναι η ηλικία αλλά οι άνθρωποι που δεν προβάλλονται από τα μέσα ενημέρωσης. Και για να προβληθείς σε αυτά πρέπει να σκορπίσεις αρκετά χρήματα και φυσικά να υπηρετείς τις βουλές του συστήματος!!
ερωτ. 3) Με τους ΑΝΕΛ για ποιο λόγο έχετε ανοίξει αντιπαράθεση;

απ: Όπως θα γνωρίζετε με τους ΑΝΕΛ μέχρι την υπογραφή του 3ου μνημονίου αυτά που μας ένωναν ήταν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χώριζαν. Ο Πάνος Καμμένος απεδείχθη ότι είναι λίγος. Δεν σεβάστηκε όλον αυτόν τον κόσμο που τον στήριξε και εντέλει κοίταξε μόνο την καρέκλα και τα προσωπικά του οφέλη. Απαξιώ να ασχοληθώ περαιτέρω με έναν πολιτικό με τόσο χαμηλή προσωπικότητα!!
ερωτ. 4) Η νέα κυβέρνηση ποντάρει στο ΕΣΠΑ και σε αναπτυξιακά μέτρα που θα φέρει η ίδια. Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρει;
απ: Πολύ φοβάμαι πως τα μέτρα του μνημονίου θα επισκιάσουν κάθε σοβαρή πρόταση για ανάπτυξη. Η χώρα βρίσκεται υπό τον ασφυκτικό κλοιό των capital control και οι εξαγγελίες Αλεξιάδη αντί να δώσουν κουράγιο σε έναν καθημαγμένο λαό, του λένε και ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος που μετέτρεψε η κυβέρνηση σε ΝΑΙ!!
ερωτ. 5) Στο παρελθόν είχατε πάρει θέση για το μεταναστευτικό. έχει αλλάξει κάτι σήμερα που το πρόβλημα έχει αρχίσει και διογκώνεται;;;
απ. Οι θέσεις μας σχεδόν σε όλα τα θέματα είναι σταθερές και αμετάβλητες. Το μεταναστευτικό ως πρόβλημα το γνωρίζαμε. Μπορώ να σας πω ότι ξέραμε και τις επιπτώσεις ωστόσο ακόμη σας λέω ότι δεν έχετε δει τίποτα. Η χώρα πρέπει να ασκήσει δικαιώματα βέτο σε όλα τα παγκόσμια φόρα γιατί η αλλοίωση πληθυσμού της χώρας μας δείχνει ότι είναι προμελετημένο και καλοστημένο σχέδιο. Οι άνθρωποι που φεύγουν από τα σπίτια τους και τις πατρίδες τους έχουν κάθε δικαίωμα να βρουν καλύτερη τύχη σε άλλη γη. Δεν έχουν όμως το δικαίωμα να εκμεταλλευτούν τις παθογένειες μιας χώρας που θα έπρεπε να έχει συγκεκριμένη και σαφή μεταναστευτική πολιτική.Μόλις προχτές η Γερμανική κυβέρνηση με δημοσιεύματα του τύπου δικαίωσε θέση μας πριν από τρία χρόνια για δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό, μια πρόταση την οποία εμείς έχουμε υποβάλλει γραπτώς στον τότε Πρωθυπουργό κ. Γ.Παπανδρέου
ερωτ. 6) Πως βλέπετε τις εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία;
απ: Γνωρίζετε ότι πολλά από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος μας ήταν πρώην Νεοδημοκράτες. Απλοί ψηφοφόροι χωρίς ιδιοτέλειες και αγνοί πατριώτες. Συνεπώς οι εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία αφορούν και την Ελλήνων Πολιτεία. Ωστόσο ως ένα άλλο πολιτικό κόμμα δεν θα πάρουμε δημόσια θέση και δεν είναι σωστό να εμπλακούμε στα εσωτερικά άλλου κόμματος. Οι περισσότεροι φίλοι του κόμματος μας έχουν μια ιδιαίτερη προτίμηση προς τον κ. Τζιτζικώστα ωστόσο για εμας εκείνο που προέχει είναι να ανοίξει ένας διάλογος συνεργασίας με τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας χωρίς καμία παρέμβαση στον δικό μας πολιτικό λόγο!!

http://www.voicenews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more