Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑΣ : Σήμανση Δημοτικών Οδών

Στα πλαίσια της σύμβασης “Προμήθεια Πινακίδων Σήμανσης Κώνων, Διαγραμμίσεων και Στηθαίων Οδών Δήμου Νέας Προποντίδας” η ανάδοχος εταιρία προέβη στην κατακόρυφη σήμανση των δημοτικών οδών στις οποίες ήταν επιτακτική η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης.
Πιο συγκεκριμένα έλαβε τόπο η τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης εντός του οικισμού Νέων Μουδανιών και Νέας Καλλικράτειας είτε με νέες πινακίδες είτε με αντικατάσταση φθαρμένων. Επίσης έλαβε τόπο η τοποθέτηση πινακίδων σε διάφορα σημεία στο οδικό δημοτικό δίκτυο του Δήμου Νέας Προποντίδας και είμαστε σε διαδικασία τοποθέτησης όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Παράλληλα στα πλαίσια των αλλαγών των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων των οδών Παπαευστρατίου, Παναγίας Κορυφινής και 25ηςΜαρτίου κατόπιν υποδείξεων της Δημοτικής Αρχής αλλά και της Τροχαίας Ν.Μουδανιών, τοποθετήθηκαν σε καίρια σημεία επί του οδοστρώματος (στην άκρη αυτού) πλαστικά κολωνάκια, τα οποία αποτρέπουν την παράνομη και άναρχη στάθμευση οχημάτων ώστε να γίνουν ανεμπόδιστα όλες οι κινήσεις των οχημάτων στους δρόμους αυτούς.
Ο ρυθμός τοποθέτησης των πινακίδων παραμένει εντατικός, η δε σύμβαση που περιλαμβάνει και διαγραμμίσεις και τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων, προβλέπεται να ολοκληρωθεί περί τα μέσα του Δεκεμβρίου 2015.

Όσοι δημότες μας έχουν να κάνουν κάποια παρατήρηση ή επισήμανση όσων αφορά το συγκεκριμένο θέμα μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2373350264.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more