Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ποιοι στηρίζουν Μειμαράκη-Τζίτζι-Κυριάκο από την Χαλκιδική


Έχει ενδιαφέρον να δούμε την ανθρωπογεωγραφία των στελεχών που στηρίζουν τους υποψήφιους Προέδρους Βαγγέλη Μειμαράκη, Απόστολο Τζιτζικώστα, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνη Γεωργιάδη στη μάχη για την Προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας. Σύμφωνα με ανακοινώσεις οι παρακάτω υπέγραψαν την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη:

Ο Αστέριος Ζωγράφος Δήμαρχος Πολυγύρου υπογράφει την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Μειμαράκη ενώ στηρίζει ακόμη ο Δήμαρχος Σιθωνίας Γιάννης Τζίτζιος και ο γ.γ. του Δήμου Πολυγύρου Στέργιος Γκόγκος. Ακόμη ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Νέας Προποντίδας Δημήτρης Τσούφης καθώς και ο πολιτευτής Στέλιος Βαλιάνος που είναι περιφερειακός Σύμβουλος. 

Την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει ο πρώην πρόεδρος της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ματζούφας. 

Από το επιτελείο του Απόστολου Τζιτζικώστα δεν έχουν διαρεύσει ονόματα από τις 50 υπογραφές αλλά είναι δεδομένο ότι στηρίζουν οι Δήμαρχοι Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς, Κασσάνδρας Βασίλης Κυρίτσης, ο πρώην πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Καραμανλής που υπέγραψε και είναι στους 50 καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Γιώργος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more