Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

6η και 7η μέρα Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Στον Δήμο Νέας Προποντίδας ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας με την 6η και 7η ημέρα των εκδηλώσεων και δράσεων.
Το Σάββατο, 6η ημέρα δράσεων του προγράμματος αν και ο καιρός ''μας τα χάλασε'' τις πρωινές ώρες, μετά τις 10.00 π.μ. και για ένα δίωρο οι Φιλαρμονικές του Δήμου γέμισαν το κλειστό από αυτοκίνητα κέντρο των Μουδανιών και έπαιξαν μουσική δρόμου και άλλες μελωδίες.

Ήταν πραγματικά πολύ όμορφο το κέντρο απαλλαγμένο και ελεύθερο από οχήματα. Τα ποδήλατα και οι πεζοί ήταν πρωταγωνιστές στο κέντρο της πόλης μας.
Οι ομάδες grafiti και ζωγραφικής του Δήμου συνέχισαν το έργο τους και ζωγράφισαν κάδους και δημόσιους χώρους στο Δήμο μας.
Την Κυριακή το voley πλατείας λόγω καιρού μεταφέρθηκε και πραγματοποιήθηκε στο κλειστό  γυμναστήριο Μουδανιών και πραγματοποιήθηκε η διαδρομή του περιπάτου από την Κρήνη στα Πετράλωνα και από εκεί στο περιπατητικό μονοπάτι του βουνού ''Κατσίκα''.
Η Ποδηλατοδρομία στη Μαγαζάρα και οι αγώνες τοξοβολίας αναβλήθηκαν λόγω πολύ κακών καιρικών συνθηκών όλο το πρωινό της Κυριακής. Οι ομάδες ζωγραφικής ολοκλήρωσαν grafiti και   ζωγραφική σε καρτοτηλέφωνα και κάδους.
Θα γίνει προσπάθεια οι δύο αυτές εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν να πραγματοποιηθούν τις επόμενες  ημέρες, γιατί υπήρχε μεγάλο ενδιαφέρον συμμετοχής από πολλούς συνδημότες μας και αθλητές.

Το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2015 ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτή.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more