Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή του έργου «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Δ.Κ. Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΜΕ ΧΥΤΑ 2ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Υπογράφηκε χθες, 14 Οκτωβρίου 2015, σύμβαση ποσού 584.561,40 € μεταξύ του Δήμου  Ν.Προποντίδας και της ανάδοχης εταιρείας ΟΡ. ΜΙ ΑΤΕ, που αναδείχθηκε μετά από δημόσιο ανοικτό διαγωνισμό, για την κατασκευή του έργου: «ΟΔΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ Δ.Κ. Ν.ΤΡΙΓΛΙΑΣ ΜΕ ΧΥΤΑ 2ης ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ».
Αντικείμενο του έργου αποτελεί η βελτίωση των γεωμετρικών χαρακτηριστικών δύο υφιστάμενων οδών με τα συνοδά τους έργα (υδραυλικά και ηλεκτρομηχανολογικά).
Η πρώτη οδός έχει πλάτος 5,00 μ., ξεκινάει από θέση της Ε.Ο. Ν. Μουδανιών - Ν. Τρίγλιας και καταλήγει στο δρόμο που οδηγεί στην Τοπική Κοινότητα Ν.Τενέδου. Το συνολικό μήκος της είναι 2.100 μ. περίπου.

Η δεύτερη οδός πλάτους 5,50 μ., συνδέει την Δημοτική Ενότητα Ν. Τρίγλιας με την υφιστάμενη οδό πρόσβασης του ΧΥΤΑ  Ανθεμούντα και έχει συνολικό μήκος 2.600 μ. περίπου.
Επιπλέον, θα κατασκευαστούν τρεις (3) ισόπεδοι κόμβοι στις συμβολές των νέων οδών με τις υφιστάμενες οδούς (κόμβος υφιστάμενης οδού Ν. Μουδανιών - Ν. Τρίγλιας - κλάδου 1, κόμβος υφιστάμενης οδού Ν. Τρίγλιας - Ν. Τενέδου - κλάδου 1 και κόμβος υφιστάμενης οδού Ν. Τρίγλιας - Ν. Τενέδου - κλάδου 2).
Προβλέπονται οι εγκαταστάσεις φωτισμού των οδών και οι φωτεινοί σηματοδότες στους κόμβους καθώς και έργα αποχέτευσης των οδών  με την κατασκευή 14 φρεατίων συλλογής ομβρίων και την τοποθέτηση σωληνωτών οχετών για την απομάκρυνση των ομβρίων.


Το έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α (Ταμείο Συνοχής και Εθνικοί Πόροι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more