Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 24ΩΡΟΥ

Ληστεία
Χθες (23-10-2015) τα ξημερώματα, 2 άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους, παραβίασαν οικία σε χωριό του Κιλκίς, τη στιγμή που κοιμόταν η 76χρονη ένοικος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, διάφορα χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο σπίτι έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα, την οποία ακινητοποίησαν χωρίς σωματική βία. Τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς.
Εξιχνίαση απάτης
Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, καθώς όπως προέκυψε 22χρονη ημεδαπή είχε καταβάλλει τον Αύγουστο, χρηματικό ποσό στον 19χρονο για αγορά κινητού τηλεφώνου μέσω αγγελίας που είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, χωρίς ποτέ να παραλάβει το κινητό τηλέφωνο.
Σύλληψη για κροτίδες
Συνελήφθη χθες (23-10-2015) το πρωί σε χωριό του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 48χρονος ημεδαπός, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 82 κροτίδες, που κατείχε παράνομα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more