Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ 24ΩΡΟΥ

Σύλληψη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και περί προστασίας του Περιβάλλοντος
Σε συνέχεια χθεσινού (22-10-2015) Ενημερωτικού Δελτίου μας με το οποίο αναφέρθηκε η σύλληψη 47χρονου ημεδαπού για μη νόμιμη μεταφορά χρησιμοποιημένων βρώσιμων ελαίων, συμπληρωματικά αναφέρεται ότι από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι ο παραπάνω, σε ειδικά διαμορφωμένο περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του που βρίσκεται σε περιοχή της Πέλλας, επεξεργαζόταν χρησιμοποιημένα βρώσιμα έλαια και μέσω μηχανήματος παραγωγής βιοντίζελ που είχε εγκαταστήσει σε κλειστό αποθηκευτικό χώρο, τα μετέτρεπε σε βιοπετρέλαιο, χωρίς να διαθέτει τις προβλεπόμενες άδειες. Σε έρευνα του παραπάνω χώρου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας και του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών παρουσία αρμόδιου υπαλλήλου της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Πέλλας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 57 δοχεία και 4 δεξαμενές που περιείχαν πάνω από 2.300 λίτρα κατάλοιπα ελαίων (τοξικά απόβλητα) 240 λίτρα μεθανόλης, 260 λίτρα βιοκαύσιμου, 1 κιλό καυστικής σόδας και μηχανολογικός εξοπλισμός. (Η υπόθεση συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό)
Σύλληψη για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών
Συνελήφθη χθες (22-10-2015) τα ξημερώματα στον συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Προμαχώνα, 41χρονος υπήκοος Αλβανίας για πλαστογραφία, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και για παράβαση της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα κατά τον αστυνομικό έλεγχο σε λεωφορείο που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο Αθήνα – Σόφια Βουλγαρίας, ο προαναφερόμενος επέδειξε στους αστυνομικούς έγγραφα που ήταν πλαστά  και αντιστοιχούσαν σε  άλλο πρόσωπο.
Σύλληψη για πλαστογραφία και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Συνελήφθη χθες (22-10-20150 το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, 26χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε επέδειξε παραποιημένη άδεια κυκλοφορίας, ενώ διαπιστώθηκε και παραποίηση στον αριθμό πλαισίου του οχήματος. Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε και θα εξεταστεί περαιτέρω.
Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις
· Συνελήφθη χθες (22-10-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 4 καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών, καθώς και χρηματική ποινή 6.500 ευρώ, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και Ν. περί Αλλοδαπών.
· Συνελήφθη χθες (22-10-2015) το μεσημέρι στην Κατερίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Κατερίνης, 49χρονη ημεδαπή, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με τη οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 1 έτους για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο.
· Συνελήφθη χθες (22-10-2015) το πρωί στη Νάουσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, 48χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βέροιας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.
· Συνελήφθη χθες (22-10-2015) το πρωί στο Λιτόχωρο Πιερίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λιτοχώρου, 41χρονος ημεδαπός, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών, για παράνομη οπλοκατοχή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more