Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Η στάση "ανάπαυσης" του πρωθυπουργού στον Εθνικό Ύμνο προκάλεσε σάλο Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2015 17:36 Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο


tsipras anapafsi
Από την επίσκεψη Ολάντ στην Αθήνα μέχρι στιγμής δύο γεγονότα έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης . Το ένα ήδη το σχολιάσαμε . Ο Εθνικός Ύμνος με ουρλιαχτά από το άγημα. Τo δεύτερο που έχει ενοχλήσει είναι η στάση...ανάπαυσης που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όταν ακουγόταν ο Εθνικός Ύμνος της Γαλλίας.
Ένας απόστρατος των Ειδικών Δυνάμεων έστειλε στο Onalert.gr ένα πολύ ενδιαφέρον κείμενο, που αφορά στον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, διαχειρίστηκε και διαχειρίζεται αυτά τα θέματα.
Δεν συμφωνούμε με όσα υποστηρίζει, αλλά αυτή είναι και η ουσία της δημοσίευσης . Να υπάρχει και η άλλη άποψη που θέλει και τον Καμμένο "κουμπωμένο" και "γυαλισμένο".
Το κείμενο:
Χαιρέτα τη, την εθιμοτυπία που χάνεις
Στην αρχή ξεκίνησε σαν πλάκα. Όλοι μας θυμόμαστε εκείνες τις ωραίες «ατάκες» του πρωθυπουργού, προς τον Ιταλό πρωθυπουργό στα περί μη ένταξης της γραβάτας στην επίσημη ενδυμασία του. Μια τακτική, την οποία ακολούθησε μέχρι πρόσφατα στην επίσκεψη του στο Λευκό Οίκο, αλλά και χθες κατά την υποδοχή του Γάλλου Προέδρου.
Άντε, είπαμε.
Δώσε τόπο στην οργή, από την εποχή των ζιβάγκο καλύτερα είναι. Άσε που έχει πιο σημαντικό (sic) σκοπό, όπως το να «κουρέψει» το χρέος. Μετά... θα την φορέσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more