Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Η NSA εναντίον της Γερμανίας! Πόλεμος ΗΠΑ - Γερμανίας...
Σύμφωνα με Αμερικανούς αναλυτές, οι ΗΠΑ μέσω της NSA "τελείωσαν" το diesel και τη Volkswagen, προκειμένου να ανοιχτεί διάπλατος ο δρόμος για το νέο αυτοκίνητο της Apple. Τη στιγμή που η VW βρίσκεται στη δίνη του σκανδάλου και θα ξοδεύει αμύθητα ποσά για να αποδείξει ότι το diesel είναι καθαρό καύσιμο, στις ΗΠΑ προωθούνται ηλεκτρικά και υβριδικά αυτοκίνητα και ανοίγουν το δρόμο για να κυριαρχήσει το νέο αυτοκίνητο της Apple!

Εκτεταμένες αναφορές ότι η εταιρία σχεδιάζει ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο υπάρχουν εδώ και μήνες αλλά τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι επιταχύνει τον τεχνολογικό της σχεδιασμό. Παράλληλα, πρόσφατα πήρε υπάλληλο από την Chrysler ενώ τριπλασίασε τον αριθμό των απασχολούμενων ειδικών σε θέματα αυτοκινήτου σε 600!
Την απάντηση στην ερώτηση "ποιος και γιατί κάρφωσε την Volkswagen" την είχε δώσει ο Έντουαρντ Σνόουντεν. Η ΝSA κατασκοπεύει τις ξένες βιομηχανίες και εταιρείες στα πλαίσια της βιομηχανικής κατασκοπείας που αγγίζει το στενό πυρήνα της εθνικής ασφάλειας ενός κράτους. Η Κίνα είχε πει ο Ε.Σνόουντεν κατασκοπεύει 700 εταιρείες όπως Blackberry και Boston Scientific. "Η VW "σκότωσε" το diesel, καθαρό ή μη, δεν πρόκειται να επιστρέψει ως καύσιμο για τα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ, Ούτε στις ΗΠΑ, ούτε στην Ευρώπη μετά από αυτό" λένε αμερικανοί αναλυτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more