Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Το ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΔΑΚ τα κατάφερε, ο FETA CHRISTAKIS ΑΕΡΩΠΟΣ πήρε την ισοπαλία!


aeropos edessa
Σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο με τους φίλους του FETA CHRISTAKIS ΑΕΡΩΠΟΣ να δίνουν παλμό από νωρίς η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο FETA CHRISTAKIS ΑΕΡΩΠΟΣ σε ένα ομολογουμένως σκληρό και γεμάτο πάθος παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο στερήθηκε της καλής και αποτελεσματικής επίθεσης πηγαίνοντας έτσι στα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 8-10.

Στην επανάληψη ο FETA CHRISTAKIS ΑΕΡΩΠΟΣ δεν το έβαλε κάτω και έτσι ισοφάρισε και στο 45′  πέρασε μπροστά στο σκορ 16-15. Ωστόσο αυτό δεν ήταν το εφαλτήριο για τη νίκη αφού οι παίκτες του Παναγιώτη Ιατρούδη συγκροτημένοι ισοφάρισαν. Έτσι φτάσαμε στο 59′ όπου και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία επίθεση χωρίς να καταφέρει καμία να πετύχει τέρμα.
Στη συνέντευξη τύπου Προπονητές και Παίκτες δήλωσαν:
Π. Ιατρούδης: «Νομίζω ότι η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε και με τα λάθη που έγιναν και από τις δύο ομάδες είναι δίκαιο. Πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος του χάντμπωλ, γιατί πραγματικά οι αθλητές των δύο ομάδων ήταν αγωνιστικοί, ήταν με ήθος και προσπαθήσαμε να παίξουμε χάντμπωλ και μέσα από το χάντμπωλ να φέρουμε τη νίκη. Παίχτηκε αρκετά δυναμικό και ωραίο χάντμπωλ, όσον αφορά τη διακύμανση του σκορ και το αποτέλεσμα και οι δύο ομάδες παλέψανε για τη νίκη. Φυσικά θα έλεγα ότι δεν είμαι βέβαια και ευχαριστημένος από την ομάδα μου, που χάσαμε τον ένα βαθμό, αλλά από την άλλη πρέπει να είμαι και ευχαριστημένος γιατί είναι ξεκίνησε φέτος το πρωτάθλημα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και νομίζω ότι πολλές από τις ισχυρές ομάδες θα δυσκολευτούν να περάσουν από την Εδεσσα και να κλείσω. Να ευχαριστήσω τον Αερωπό Εδεσσας για την φιλοξενία και τους ανθρώπους του, γιατί πραγματικά είμαστε δεμένοι, είμαστε φίλοι, είμαστε μόνο αντίπαλοι για την ώρα του παιχνιδιού και ελπίζουμε ν’ ανταποδώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την φιλοξενία στην Αθήνα».
Κεδέρης: «Ηρθαμε σε μια πολύ, ίσως την πιο καυτή έδρα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, ξέραμε ότι δεν θα έχουμε εύκολο απόγευμα, δουλέψαμε πάνω στην τακτική της αντίπαλης ομάδας, να βρούμε τ’ αδύνατα σημεία, που οι αντίπαλοι ήταν πάρα πολύ καλοί και πάρα πολύ διαβασμένοι. Είμαστε βελτιωμένοι από το ματς της Τετάρτης, από την πρεμιέρα και το πολύ άγχος και πιστεύω ότι από αυτή την έδρα πολλές ομάδες θα δυσκολευτούν και δεν θα πάρουν τους βαθμούς».
Π. Τζουβάρας: «Θά ‘λεγα ότι για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Θεωρώ ότι και στο πρώτο ματς μέσα στο Λουτράκι και σήμερα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε τους δύο βαθμούς, θα μπορούσε να συμβεί και το αντίθετο βέβαια, οπότε όπως είπα έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση. Θεωρώ ότι έχουμε αρκετά περιθώρια βελτίωσης, ίσως και το άγχος της πρώτης αγωνιστικής μέσα στην έδρα μας να έπαιξε σημαντικό ρόλο για την έκβαση του αγώνα. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μακρύ φέτος και θέλω να πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα ξαναμαζεύουμε πλέον και τούς δύο βαθμούς της νίκης».
Γ. Πηλαλίδης: «Κατ’ αρχήν να συμφωνήσω με τον αθλητή της ομάδας μου, τον Π. Τζουβάρα, ότι σίγουρα μας αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση για το τέλος. Αν το σκεφτούμε όπως το είχαμε προγραμματίσει από την αρχή ήταν και τα δύο πρώτα παιχνίδια και με το Λουτράκι και με το ΙΚΕ Ξυνή – Δικέα, ήταν δύο παιχνίδια δύσκολα, που επίσημα δεν προσδοκούσαμε κάτι δηλαδή βάση προγραμματισμού, αλλά κρυφά ξέραμε και εγώ και οι παίκτες ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς από τα συγκεκριμένα παιχνίδια.Σαν μια συνάρθρηση βαθμών, είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα το βαθμολογικό. Αγωνιστικά αργήσαμε να μπούμε στο επιθετικό – οργανωτικό κομμάτι, ίσως αυτό να μας επηρέασε λιγάκι, ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι μέσα στην έδρα μας και το άγχος μέσα στον κόσμο, προερχόμασταν από μια πικρή γεύση από το τελευταίο παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά δείξαμε στοιχεία μιας μεγάλης ομάδας και αυτό είναι που με χαροποιεί ιδιαίτερα, ότι μπορέσαμε και στην πρώτη αγωνιστική και στη δεύτερη, να διατηρήσουμε μια διαφορά, να πάρουμε το αποτέλεσμα και αυτό είναι ένα στοιχείο που θέλω να χτίσω για τον καινούργιο Αερωπό, τον Αερωπό όπως τον θέλω. Εναν Αερωπό ο οποίος χτυπάει όλα τα παιχνίδια και μέσα στην έδρα του και εκτός έδρας. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα σε όλες τις ομάδες και κυρίως στο ΙΕΚ Ξυνή – Δικέα και στον φίλο μου τον Παναγιώτη Ιατρούδη που του εύχομαι ό,τι καλύτερο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά».
ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ – ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΔΙΚΕΑΣ 21-21
Τα πεντάλεπτα: 0-1, 2-3, 3-4, 4-7, 6-8, 8-10 (ημ.), 10-12, 12-14, 16-15, 16-17, 19-19, 21-21
ΑΕΡΩΠΟΣ (Ευθύμης Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 3, Γιόσμου 3, Βλάχος, Τζουβάρας Φ., Κράλλης 5, Θεοδωρόπουλος, Δέλιος, Δημάκης 1, Αποστολίδης 1, Βαφείδης, Πίτος 4, Κυριακού 4, Πουρδάνης, Αρβανιτίδης.
ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ (Παναγιώτης Ιατρούδης): Τσάκνης, Ταουσάνης, Γκέρτσος 3, Μελετάκος 1, Γκουλέ 1, Κεδέρης 3, Κατσίκης 1, Παπακυπριανού 5, Λεωνίδας, Κουρέτας, Χελιώτης 3, Λιόλιος, Χάλαρης 3, Πρσκάλο 1, Αλικάκος, Μπάρμπας
Διαιτητές: Νάσκος – Χαρίτσος
Δίλεπτα: 0 – 4
Πέναλτι: 1/1 – 1/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more