Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Πνίγηκε στον Βάλτο του Εξαπλατάνου ο Εδεσσαικός



Γράφει ο δημοσιογράφος Λύσανδρος Αμιτζόγλου
ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ – ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1 – 0


Ήταν το ένα από τα δύο ενδιαφέροντα παιχνίδια της αγωνιστικής που παρ΄ όλη την καταρρακτώδη βροχή προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετού κόσμου. Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να πάρουν το παιχνίδι βοηθούμενοι, θα μπορούσαμε να πούμε, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, και από τον άσχημο αγωνιστικό χώρο. Και αυτό γιατί στο πρώτο μέρος μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε Εδεσσαϊκός και μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος όμως οι φιλοξερνούμενοι πήραν τα υνία του παιχνιδιού, αλλά η μ καταρρακτώδης βροχή που δυνάμωσε μετέτρεψε το γήπεδο σε λίμνη και φυσικά αυτό βοήθησε τους γηπεδουχους που είχαν το θετικό αποτέλεσμα με το μέρος τους.

15ο ανατροπή ποδοσφαιριστή μέσα στην μεγάλη περιοχή του Εδεσσαϊκού και ο διαιτητής θα καταλογίσει αμέσως το πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Βαγκιάνης ανοίγοντας το σκορ σε 1 – 0.

61ο θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα ο ΟΥΖΟΥΝΗΣ του Εδεσσαικού.
70ο θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα ο Ιωαννίδης της Δόξας.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη, Κατεριάδη, Δέλλιου.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ (ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ Ι.): Δημητριάδης, Γιαννούλτσης, Τσόρμπας Γ., Θωμάς Γ., Θωμάς Ε., Ουζούνης, Ιωαννίδης, Λεμονάκης, Τσόρμπας Β.(76ο Κοντακσής), Βαγκιάνης, Μποζίνης(93ο Ορτζάνης)

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ (ΝΤΙΣΙΟΣ Β.): Κατρατσέας, Σαββαίδης, Νέδος, Petrov, Ουζούνης, Βοτάρης, Λαφαζανίδης, Σερέτης, Παλημάνης, Μεταξάς (63ο Πούπης), Δημητριάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more