Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Η επιστροφή στην Βασιλεία ως άμεση & αναγκαία μεταρρύθμιση της Δημοκρατίας μας

Επιμέλεια: Αθανάσιος Περράκης
Σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη μίας χώρας είναι η διαχρονικά σταθερή της πολιτική, η διαφάνεια, η ομαλότητα, το εκσυγχρονισμένο της κράτος, η δικαιοσύνη, η παιδεία των πολιτών της, η ασφάλεια της καθώς και η εγγύηση που εμπνέει στο διεθνές περιβάλλων ώστε ο εκάστοτε επενδυτής του εσωτερικού ή του εξωτερικού να μπορεί να έχει μια σιγουριά για την επένδυση του και να μην ρισκάρει σε ένα ασταθές και αβέβαιο περιβάλλων. Έχουμε καταλάβει αλλά προπαντός νιώσει καλά στο πετσί μας ότι όλα τα ανωτέρω δεν υπάρχουν στην Πατρίδα μας ή στην καλύτερη περίπτωση μας λείπουν τα περισσότερα και ο λόγος φυσικά είναι ένας και μοναδικός ότι οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν μπορούν με το υπάρχων πολιτειακό σύστημα ακόμη και καλές προθέσεις να έχουν να τις εφαρμόσουν διότι το πολιτικό μας σύστημα διαβρώθηκε και σαθρώθηκε οριστικά και αμετάκλητα και δεν δίνατε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των καιρών μας. Ο Βασιλιάς Κωνσταντίνος είναι ο μοναδικός σήμερα που να μπορεί να εγγυηθεί όλα αυτά που προανέφερα στην αρχή για τον πάρα πολύ απλούστατο λόγο ότι ως πλήρως ανεξάρτητος πολιτειακός θεσμός είναι πάνω από κόμματα, πάνω από διαπλοκή, πάνω από προσωπικό πλουτισμό, πάνω από συμφέροντα, έχει την διεθνή αναγνώριση αλλά προπαντός από τα μεγαλειώδη πιστεύω που έχει γαλουχηθεί ο εκάστοτε Βασιλεύς από την οικογένεια του ότι πρωταρχική και μέγιστη σημασία έχει για εκείνον η ευημερία του Λαού και της Πατρίδας του. Έλληνες ας μην ξεγελιόμαστε και κοροϊδεύουμε και τους εαυτούς μας η μοναδική διέξοδος από το βάθρο που έχουμε πέσει σήμερα είναι μόνο η επαναφορά της Βασιλευόμενης Δημοκρατίας διότι έτσι ως Έθνος θα ξαναβρούμε όλοι μαζί ενωμένοι και όχι διχασμένοι τα χαμένα οράματα και την Εθνική μας περπατησιά που έχουμε χαμένη εδώ και πάρα πολλά χρόνια μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε ένα σταθερό και καλύτερο αύριο που να μας κάνει επιτέλους όλους μας υπερήφανους ότι έχουμε αφήσει μία τεράστια παρακαταθήκη στα παιδιά μας.

2 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ.ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αθανάσιος Περράκης. Ο κύριος αυτός υπογράφει το άρθρο. Όποιος έχει διαφορετική άποψη μπορεί να την εκφράσει δημοσίως. Ευχαριστούμε πολύ

      Διαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more