Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΑΓΩΝΑΣ PLAY OUT Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ – Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ 2 – 0


Εισιτήριο στην ελπίδα για τους Γαλατάδες !


Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Παιχνίδι δίχως γυρισμό και για τους δύο αντιπάλους αφού ο ηττημένος θα υποβιβαζόταν στην Α΄ κατηγορία και συνεπώς το άγχος θα ήταν κυρίαρχο στοιχείο του αγώνα. Η εξέλιξή του επιφύλαξε πολλές εκπλήξεις κρατώντας το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο κυριολεκτικά λεπτό. Το παιχνίδι είχε απ΄ όλα. Χαμένο πέναλτι, 3 κόκκινες κάρτες δύο τέρματα και αρκετά παράδοξα !
Ποιος θα φανταζόταν ότι οι φιλοξενούμενοι θα αγωνίζονται από το 12ο λεπτό με 9 παίκτες ! Την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αλλά  να έχει περάσει από το εξωτερικό μέρος των δικτύων !
6ο ο Μπουρνάζης θα πάρει πολύ έξυπνά την μπάλα μπροστά του μέσα στην μεγάλη περιοχή αναγκάζοντας τον Μέντα να τον ανατρέψει κερδίζοντας αμέσως το πέναλτι και αποβάλλοντας τον ο Ατζαμιδάκης.  Το πέναλτι ανέλαβε να το εκτελέσει ο Μάλαμας Δ. με την μπάλα αργά και βασανιστικά να καταλήγει στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού του Γιαβάση.
12ο θα γίνει μπαλιά στην αντεπίθεση για τον Ολυμπιακό Γαλατάδων με τον Μπουρνάζη εφόσον την έπαιρνε να βρεθεί τε τα τετ με τον Γιαβάση όμως ο Τσαλικτζής που βρισκόταν δίπλα του θα σταματήσει την μπάλα με το χέρι υποδεικνύοντας αμέσως το φάουλ ο  Ατζαμιδάκης και αποβάλλοντας τον αμυντικό της Ν. Πέλλας αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.
17ο ο Μαλαμας Δ. από δεξιά θα μπει στην μεγάλη περιοχή σουτάροντας από πολύ διαγώνιο με την μπάλα να περνάει από την εξωτερική πλευρά του δοκαριού, αλλά να καταλήγει μέσα στα δίχτυα (!!!)  προς έκπληξη όλων ! Τι είχε συμβεί ; Είχαν τα δίχτυα μία πολύ μεγάλη τρύπα στα πλάγια.
29ο ο Κηλίκης θα εκτελέσει απευθείας φάουλ από τ΄ αριστερά με την μπάλα να χτυπάει ελαφρώς στο τοίχος αλλάζοντας φορά,  τον τερματοφύλακα να πέφτει στην αντίθετη πλευρά αλλά ευτυχώς γι΄ αυτόν η μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του.
32ο ο Ζούζουλας από αριστερά θα σουτάρει στέλνοντας τη μπάλα στην δεξιάς γωνία του Μπόικου όμως ο τελευταίος σε καλή θέση θα την μπλοκάρει.
33ο ο Μάλαμας Δ. από δεξιά θα περάσει φύο αντιπάλους και τον τερματοφύλακα με την μπάλα να πηγαίνει προς τα δίχτυα παρεμβαίνοντας όμως ο Alcani σπρώχνοντας την, πριν την γραμμή του τέρματος, στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους σε 1 – 0 κάτω από τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων για θέση οφσάιντ του σκόρερ χωρίς όμως να αλλάζει κάτι.
39ο Ωραία σέντρα του Uruci από αριστερά στην καρδιά της άμυνας της Ν. Πέλλας ο Μάλαμας Δ. με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
40ο ο Μάλαμας Δ. από δεξιά θα βγάλει πάσα στον αδερφό του Γιώργο και πριν σουτάρει από καλή θέση θα παρενέβη ο Αργυριάδης σωτήρια παραχωρώντας κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ θα περίμενε τους φιλοξενούμενους να έχουν χάσει την ψυχολογία τους συμβάλλοντας σε αυτό και η κούραση, αυτοί ανέβασαν ΄΄ στροφές ΄΄ πίεσαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση έχοντας μάλιστα και δοκάρι.
71ο απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Ζούζουλα η μπάλα θα φύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
73ο Ο Μάλαμας Δ. θα περάσει δύο αντιπάλους βρισκόμενος σε καλή θέση απέναντι από τον Γιαβάση παρεμβαίνοντας όμως ο Μπαρδάκας σημειώνοντας το τέρμα μεν, αλλά από θέση οφσάιντ.
76ο ο Κοεμτζίδης θα φύγει από δεξιά θα σουτάρει σχεδόν παράλληλα με την εστία και στο δεύτερο δοκάρι ο Μπαρδάκας δεν θα μπορέσει με προβολή να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα.
78ο ο Παπαδόπουλος θα εκτελέσει φάουλ απευθείας από δεξιά στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπόικου.
79ο Η φάση του αγώνα για τους φιλοξενούμενους με τον Νεοφυτίδη από αριστερά να περνάει δύο αντιπάλους και από το ύψος της μεγάλη περιοχής να σουτάρει τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι του Μπόικου.
85ο Η μεγάλη φάση για τον νεαρό τερματοφύλακα της Ν. Πέλλας όπου σε διαδοχικά σουτ των γηπεδούχων θα κρατήσει ανέπαφη την εστία του αναγκάζοντας όλο το γήπεδο να τον καταχειροκροτήσει δικαιωματικά.
86ο μόνος του στην αντεπίθεση ο Μπουρνάζης θα ολιγωρήσει δίνονταν το δικαίωμα στον Πανταζίδη να τον κόψει παραχωρώντας κόρνερ και χάνοντας καλή ευκαιρία για τους Γαλατάδες.
90ο ο Μπουρνάζης μαρκάρεται από τον Πανταζίδη ο οποίος θα τον κόψει με τον ποδοσφαιριστή των Γαλατάδων να τον χτυπάει κλωτσιά στην συνέχεια, κάτι που είδε ο διαιτητής Ατζαμιδάκης αποβάλλοντας τον απευθείας με κόκκινη κάρτα.
92ο ο Κοεμτζίδης θα φύγει στην αντεπίθεση και περνώντας και τον ΓΙαβάση με πλασέ σημείωσε το τελικό 2 – 0.
Η διαιτησία του κ. Ατζαμιδάκη με επόπτες τους κ.κ. Δεμερτζή Χ., Δέλιο πολύ καλή.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ (ΑΝΤΩΝΑΣ Ν.): Μπόικος, Κοεμτζίδης, Σγκούνι (53ο Μπαρδάκας), Βουζβούρης, Γκίλης Α., Alcani, Μπουρνάζης, Τσόπτσης, Uruci, Μάλλαμας Δ. (93ο Τρεμπολιτης Αθ.), Μαλαμας Κ. (71ο Μανδάλης).

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ (ΝΙΝΙΑΤΖΟΥΔΗΣ Κ.): Γιαβάσης, Πανταζίδης, Χ΄΄παρασίδης,Τσαλκιτζής, Μέντας, Σαρήπαπας, Ζούζουλας (86ο Βουζαξής), Νεοφυτίδης, Αργυριάδης, Αλέξης (73ο Παπαδόπουλος), Κηλίκης (46ο Νινιατζούδης).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more