Κυριακή 12 Απριλίου 2015

ΤΟΣΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ mobbing-bullying, ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ (-ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ-) ΧΩΡΑ

Υφίσταμαι άγριο  mobbing-bullying, ως πτυχιούχος υπάλληλος στο ΕΜΠ, συστηματικά, μεθοδευμένα, συνεχώς, για πολύ μεγάλο διάστημα, σε ένα εργασιακό περιβάλλον  εκτεταμένης οικογενειοκρατίας, παράνομων προσλήψεων, ανομίας, αυθαιρεσίας, κλικών κ.λπ.

Τα καταγγέλλω, ζητώ βοήθεια και κάλυψη του νομικού κενού για να προστατευτώ, περίπου τα τελευταία 5 χρόνια.
Η αδιαφορία, η κοροϊδία και η συγκάλυψη των θυτών θυμίζουν πράξεις και παραλείψεις «καθεστώτων τύπου Β. Κορέας» κ.λπ.
Η έλλειψη νομοθετικής ρύθμισης για προστασία από το mobbing-bullying (και το εργασιακό στο δημόσιο), οδήγησε και στο πρόσφατο έγκλημα εναντίον του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Σημειώνεται ότι χρόνια η Ευρωπαϊκή Ένωση ζητά νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση του mobbing-bullying (και το εργασιακό στο δημόσιο).
Τούτο δεν έγινε, ενδεχομένως για να μην θιχτούν «τα όπλα» της ανομίας, της οικογενειοκρατίας και της διαπλοκής.
Όλοι αυτοί που κώφευσαν και συγκάλυψαν, είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά του Βαγγέλη (και του κάθε Βαγγέλη).
Οι εγκληματίες είναι ελεύθεροι και η υποκρισία και η οικογενειοκρατία περισσεύουν.
Ζητώ την αποκατάστασή μου για οποιαδήποτε βλάβη (ηθική κ.λπ.), έχω υποστεί από το άγριο  mobbing-bullying στο ΕΜΠ, συστηματικά, μεθοδευμένα, συνεχώς, για πολύ μεγάλο διάστημα, σε ένα εργασιακό περιβάλλον  εκτεταμένης οικογενειοκρατίας, παράνομων προσλήψεων, ανομίας, αυθαιρεσίας, κλικών κ.λπ. και από την αδιαφορία και την συγκάλυψη αρμοδίων.

Γεώργιος Λουλούδης

3 σχόλια:

  1. Stop Mobbing-Bullying in the NTUA NOW!!!
    Wake up, stand up, speak out.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ.
    Σε συνέχεια προηγούμενων e-mails μου, επανέρχομαι και επισημαίνω για την καταπάτηση του νόμου για προστασία υπαλλήλων που καταγγέλλουν ανομίες, και για την με απαράδεκτο τρόπο εκδίκηση κ.λπ. του ΕΜΠ εναντίον μου:
    Στις 11/01/2016 μου ζητήθηκε να απολογηθώ στον κ. Α. Σιόλα (συνταξιούχος, αναρμόδιος και ένας από τους θύτες μου στο mobbing-bullying εναντίον μου) για «ομόφωνη απόφαση» της Γ.Σ. του τομέα ΑΚΕΔ του ΕΜΠ, που εν αγνοία μου κατά παράβαση νόμου, χωρίς να μου κοινοποιήσουν ποτέ τίποτα, με συκοφαντήσανε με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς και ψεύδη ότι «…δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε τίποτα…»!!!
    Σε κάθε περίπτωση αυτά είναι ψεύδη, άθλιες συκοφαντίες, αναπόδεικτα, άκρως δυσφημιστικά, που ενδεχομένως εξυπηρετούν και ζητούνται κατά παραγγελία από τους εγκληματίες που έχουν ασκήσει πάνω μου άθλια παιχνίδια κακομεταχείρισης, για να αντιμετωπίσουν την Δικαιοσύνη. Δεν μου ζητήσανε ποτέ να απολογηθώ για τίποτα. Δεν αρνήθηκα ποτέ να εκτελέσω εργασία. Ενδεχομένως, ίσως, πιθανόν, να είναι παραγγελία του κ. Σιόλα (συνταξιούχου διδάσκοντος) κ.λπ. θυτών μου για να απαλύνουν τις πράξεις και παραλείψεις εναντίον μου στη Δικαιοσύνη, στην οποία πρέπει να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματά τους εναντίον μου.
    Με την ψευδή και άκρως συκοφαντική αυτή απόφαση με δολοφονήσανε εν ψυχρώ και πισώπλατα ψυχικά και υπηρεσιακά.
    Αντιλαμβάνεσθε το μέγεθος του εγκλήματός τους και απαιτώ με τον δικηγόρο μου κοινοποίηση της, «μετά από παραγγελία», συκοφαντικής και ψευδούς απόφασης, της Γ.Σ. του τομέα ΑΚΕΔ στις 15/12/2015, για να προβώ στις αναγκαίες μηνύσεις.
    Ντροπή για την κατά παραγγελία «παραγωγή» ψευδών και συκοφαντικών αποφάσεων και εγγράφων για εξυπηρέτηση εγκληματιών.

    Γεώργιος Λουλούδης
    Υπάλληλος ΠΕ ΕΜΠ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΡΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ10 Απριλίου 2016 στις 2:49 μ.μ.

      Ποιούν την νήσσαν οι άθλιοι του ΕΜΠ για τα ψεύδη τους, το mobbing-bullying, και τις συγκαλύψεις.....

      Διαγραφή

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more