Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Μεγάλη Εβδομάδα, αλλά και μεγάλα έργα από τον Πρόεδρο Τ.Κ. Πετριάς (Πλεύρωμα - Λουτροχώρι), Γρηγόριο Βόλτση

ΜΕΓΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Τ.Κ. ΠΕΤΡΙΑΣ (ΠΛΕΥΡΩΜΑ-ΛΟΥΤΡΟΧΩΡΙ) ΒΟΛΤΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.


-Λύθηκε το σοβαρό πρόβλημα των κατοίκων του χωριού μας που πήγαιναν στο Ιατρείο για να γράψουν φάρμακα αλλά οι γιατροί δεν είχαν εκτυπωτή ή μελάνη ή χαρτί Α4 και ταλαιπωρούνταν.
Πήραμε έναν εκτυπωτή δικό μας τον βάλαμε στο γραφείο του Ιατρείου μόνιμα , μαζί με μελάνι και χαρτί και λύθηκε το πρόβλημα .
-Τοποθετήθηκε καθρέφτης στην είσοδο της Πετριάς απο το Ριζό που ήταν αίτημα πολλών κατοίκων και οδηγών της περιοχής.
-Τοποθετήθηκαν νέοι κάδοι ανακύκλωσης και κάδοι μεγάλοι σκουπιδιών όπου υπήρχε έλλειψη και άμεση ανάγκη .
-Κλείσαμε τις 7-8 μεγάλες τρύπες οδοστρώματος εντός χωριού μας και σε λίγες μέρες θα κλείσουν και οι μικρότερες όπου υπάρχουν .
-Αλλάχτηκαν όλες οι καμένες λάμπες που υπήρχαν στις κολώνες και στα 3 χωριά μας ενώ σε λίγες μέρες θα αλλαχθούν και οι καμένες λάμπες στους γλόμπους των πεζοδρομίων.

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στην Δήμαρχο μας Κατερίνα Ιγνατιάδου για την στήριξη της καθώς επίσης και τους αντιδημάρχους Γιακαμόζη Μαρία , Λαουντό Μιχάλη , Μηνά Στέργιο , Μακρίδη Χρήστο , και Γεραντίδη Μπάμπη όπως επίσης και στον πρόεδρο ΕΦΑΚΠΠ Στέλιο Σουρουτζίδη για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα της κοινότητας μας.

Η προσπάθεια του προέδρου συνεχίζεται και θα ενημερώνουμε τον κόσμο για τα αποτελέσματα.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more