Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο Γ. Καρασμάνης στο μνημόσυνο του Εθνάρχη

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά και πλήθος στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, 17 χρόνια μετά τον θάνατό του, στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη. Το παρόν έδωσε και ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Καρασμάνης. Η παρουσία του στην πρώτη γραμμή δείχνει ότι πλέον αποτελεί από τα πρώτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας σε κεντρικό επίπεδο. Απέναντι όμως ήταν και ο πρώην Βουλευτής Δάνης Τζαμτζής.
Ο κ. Καραμανλής είχε θερμή χειραψία με τον κ. Σαμαρά, ενώ μετά την τελετή είχε σύντομη συνάντηση με τον κ. Παυλόπουλο. Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στο Star
Ως ευκαιρία για να εκπεμφθεί μήνυμα ενότητας του κεντροδεξιού χώρου αντιμετωπίζεται από την ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης το ετήσιο μνημόσυνο του ιδρυτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Καραμανλή που οργανώθηκε σήμερα στο ομώνυμο ίδρυμα στη Φιλοθέη.
Κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, που έδωσε το παρών, όταν ρωτήθηκε πώς σχολιάζει τα περί δημοψηφίσματος απάντησε: «Ή κωλοτούμπα ή δημοψήφισμα για δραχμή».
Επίθεση στην κυβέρνηση για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους εξαπέλυσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στο Star.
«Αφού μάθαμε ότι η «περήφανη διαπραγμάτευση» ήταν όλη λάθος, αφού ξεχάστηκαν οριστικά η κατάργηση του μνημονίου, η διαγραφή χρέους, η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αύξηση του αφορολογήτου, τελικά ομολογούν ότι οδηγούνται είτε σε «κωλοτούμπα» είτε σε δημοψήφισμα για δραχμή» δήλωσε ο κ. Καραγκούνης.
«Συμπέρασμα: Απόλυτο φιάσκο ή ολοκληρωτική καταστροφή» πρόσθεσε.

Δείτε την φωτογραφία σε μεγέθυνση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more