Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Υπάρχουν στημένοι αγώνες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας;

Ήρθε η ώρα του εισαγγελέα; 


Σχεδόν κάθε χρόνο και μέσα στην επιτρεπτή παραφιλολογία που αναπτύσσεται, ακούγονται διάφορα πράγματα για στημένους αγώνες και παιχνίδια τα οποία δίνονται από τη μια ή την άλλη ομάδα. Φέτος όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στην διοίκηση του Ολυμπιακού Γαλατάδων και του Εδεσσαϊκού. Αιτία η ήττα του Εδεσσαϊκού την τελευταία αγωνιστική μέσα στη Νέα Πέλλα και αφού κέρδιζε με 0-2 με τελικό σκορ 4-2. Η ήττα αυτή οδήγησε τον Ολυμπιακό Γαλατάδων να παίξει μπαράζ παραμονής με την Νέα Πέλλα στην έδρα του. Η διοίκηση του Ολυμπιακού Γαλατάδων εξέδωσε ειρωνική ανακοίνωση αφήνοντας αιχμές για το αποτέλεσμα. Δείτε την παρακάτω:

Από την άλλη η διοίκηση του Εδεσσαϊκού απάντησε με οργισμένη ανακοίνωση κατηγορώντας την διοίκηση του Ολυμπιακού Γαλατάδων και προειδοποίησε ότι αν δεν ζητήσουν συγνώμη τότε θα προσφύγουν στην δικαιοσύνη. Η ανακοίνωση του Εδεσσαϊκού είναι η ακόλουθη:
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ Μ.Α. Ν. ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗ Ε.Π.Σ.Ν.Π. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. 
 
ΜΕ ΤΙΜΗ
Δ.Σ. ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ

Το ζήτημα είναι ότι πλέον και επίσημα έχει τεθεί το θέμα της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο της Πέλλας το οποίο θα ξεκαθαρίσει μόνο αν η δικαιοσύνη και ύστερα από τις επιστολές διατάξει προκαταρκτική εξέταση με τους εμπλεκομένους ώστε να διαπιστωθεί αν έχουν γίνει συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και τυχών αξιόποινες πράξεις. Είναι κρίμα έστω και ως κατηγορίες ή υπονοούμενα να ακούγονται  φήμες ότι υπάρχουν στημένοι αγώνες. Πλέον κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του. Τον λόγο πρέπει να έχει η δικαιοσύνη και μάλιστα άμεσα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more