Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Δυναμική η παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρη Τάσιου τις τελευταίες ημέρες.


Η τουριστική περίοδος ξεκινά για τον νομό μας και ήδη η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής έχει προετοιμαστεί κατάλληλα, ύστερα από τις συνεχείς παρουσίες της σε εκθέσεις τουρισμού εντός και εκτός Ευρώπης.


Την παράσταση κλέβει ο Πρόεδρος της Ένωσης Γρηγόρης Τάσιος ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στις επάλξεις. 
Στις 16 Απριλίου, ο κ. Τάσιος παρευρέθηκε στην πρώτη παρουσίαση της νέας αεροπορικής εταιρείας "SkyGreece Airlines" που θα εκτελεί το υπερατλαντικό δρομολόγιο Τορόντο-Αθήνα-Θεσσαλονίκη από τις 21 Μαΐου. Εκεί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της εταιρείας πατέρα Νικόλα και τον Αερολιμενάρχη του αεροδρομίου "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης κ. Τοπούζα. 

Λίγες ημέρες αργότερα, ο κ. Τάσιος κατέλαβε την 2η θέση στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων μεταξύ 143 εκλεκτόρων. Τέλος, την Κυριακή παρουσιάστηκαν οι πρώτες καταδυτικές διαδρομές στην Χαλκιδική με πρωτοπόρο τον Δήμο Σιθωνίας.

Η παρουσίαση των 4 διαδρόμων έγιναν στο Αθηνά Παλλάς, στην ακτή ελιάς. Το παρόν στην παρουσίαση έδωσαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γρηγόρης Τάσιος, ο Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος, πολλοί ξενοδόχοι και η Διευθύντρια του γραφείου Σέτε στην Θεσσαλονίκη κα. Μπουρναντζή.

Πηγή: εβδομαδιαία εφημερίδα "Θέμα" της Χαλκιδικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more