Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Β΄ ΟΜΙΛΟΣ 29Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 0 – 4


Με το μυαλό στον Μελίσσι ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ


Γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

Χωρίς να δυσκολευτεί και με το μυαλό στο τελευταίο παιχνίδι με το Μελίσσι, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ νίκησε πολύ άνετα με το ευρύ σκορ 0 – 4 την Α.Ε. ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ. Η ταξιαρχία του Πέτρου Σεραίδη έδειξε ότι είναι έτοιμη για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια και λέμε επόμενα, γιατί εφόσον πάρει έστω και ένα βαθμό στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος με το Μελίσσι κερδίζει ταυτόχρονα και το εισιτήριο για τον αγώνα μπαράζ με τον δεύτερο του 1ου ομίλου όπου ο νικητής θα ανέλθει σίγουρα στην Α1 κατηγορία ενώ ο ηττημένος θα περιμένει την άνοδο του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στην Γ΄ Εθνική για να κερδίσει και αυτός την άνοδό του.
Έτσι όπως καταλαβαίνει κανείς υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος για τον δημοφιλή ΦΙΛΙΠΠΟ.
Στο προχθεσινό παιχνίδι οι γηπεδούχοι έχοντα εξασφαλίσει την παραμονή τους και έχοντας πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών λόγω καρτών και τραυματισμών παρέταξαν μία πλήρως νεανική ομάδα δίνοντας  χρόνο συμμετοχής στους μακρούς τους σ ένα δυνατό παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πολύ γρήγορα μπροστά στο σκορ και από κει και πέρα κοίταξαν να παίξουν παιχνίδι συντήρηση αποφεύγοντας ενδεχόμενους τραυματισμούς και κρατώντας δυνάμεις και γα τα επόμενα παιχνίδια.
5ο ωραία σέντρα του Καλώση από αριστερά στο πρώτο δοκάρι ο Τσιρακίδης χωρίς να χάσει την ευκαιρία και σε πρώτο χρόνο με απευθείας γυριστό σουτ θα καρφώσει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Βασιλειάδη ανοίγοντας το σκορ.
9ο η μπάλα θα βρεθεί στην επίθεση για τον Φίλιππο, με τον Σταυρίδη να συγκρούεται με τον Βασιλειάδη αλλά η μπάλα να καταλήγει προς την εστία των γηπεδούχων όπου ο Λάσκα με ένα σπριντ θα την προλάβει, προ των αμυντικών, στέλνοντας την στο βάθος των δικτύων διπλασιάζοντας το σκορ σε 0 – 2.
32ο ο Ξήντας στην μοναδική καλή φάση για τους γηπεδούχους θα σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλοκάροντας σταθερά ο Δεληγιαννίδης.
37ο νέα σέντρα του Καλώση από αριστερά στην καρδιά της άμυνας της Α.Ε.Κ. με καρφωτή κεφαλιά ο Σταυρίδης θα σημειώσει το 0 – 3.
77ο λάθος του Βασιλειάδη θα χάσει την μπάλα με τον Βαρδαρέντζη που βρισκόταν κοντά του με περίτεχνο τακουνάκι θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώοννταε το τλεικό 0 – 4.
Α.Ε.ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ : Βασιλειάδης, Συρόπουλος (63ο Ισλάκογλου), Ρασκάκης, Βαλάσιάδης, Αρβανίτης, Τανόπουλος, Σταύρου, Μερτζάνης, Κων/νίδης, Κουκουσιάρης, Ξήντας (69ο Μανιός).

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (ΣΕΡΑΙΔΗΣ Π.): Δεληγιαννίδης, Λαγογένης, Τσιαρακίδης, Γκιόντζης Γ. (69ο Βαρδαρέντζης), Γραμματικόπουλος Α., Γεωργιάδης (81ο Cekrezi), Καλώσης, Σταυρίδης, Λάσκα, Κουκούδας (52ο Ευθυμιάδης), Γκιόντζης Π.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more