Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση παρέμβαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και υποψήφιου Βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Καρασμάνη

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ:΅Συμπολίτισσες καισυμπολίτες. Φίλες και φίλοι.
   
 Η πολύ σύντομη προεκλογική περίοδος και τα καθήκοντά μου ως υπουργού ΑγροτικήςΑνάπτυξης και Τροφίμων μου στέρησαν την ευκαιρία να συναντηθώ με όλες και όλουςσας, να σφίξω το χέρι καθεμιάς και καθένα, να σας ευχαριστήσω ειλικρινά και απόβάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου παρέχετε εδώ και 18χρόνια και να σας διαβεβαιώσω πως, η προσπάθεια που ξεκινήσαμε μαζί για να κάνουμετον Νομό μας και τον τόπο μας καλύτερο, δικαιότερο, ομορφότερο, πιο ανθρώπινοκαι ανεπτυγμένο, συνεχίζεται και θα συνεχίζεται, όσο η θέλησή σας για ένακαλύτερο αύριο παραμένει άσβεστη.
    Με τούτες τις γραμμές απευθύνομαι και πάλι σε εσάς, γυναίκες και άνδρες, νέους καιμεγαλύτερους, ανεξάρτητα από εισοδήματα, επαγγελματικές ιδιότητες, ακόμα και σεαυτούς που δεν έχουν σήμερα δουλειά, ζητώντας σας χωρίς προκαταλήψεις,  διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν καιπαρωπίδες, να συμφωνήσουμε όλοι πως, αυτές οι εκλογές της 25ηςΙανουαρίου είναι οι πλέον κρίσιμες στην πρόσφατη Ιστορία της πατρίδας μας, όχιγιατί λέγεται ή το νομίζουμε. Αλλά, γιατί σε αυτές διακυβεύεται η ολοκλήρωσητης προσπάθειάς εξόδου από τη δεινή κρίση που έπληξε τον τόπο μας, ησταθερότητα και η δικαίωση των θυσιών που υποβλήθηκε ο λαός μας και ηαναπτυξιακή προοπτική που έχει ήδη διαφανεί στον ορίζοντα, έναντι μιας αόριστης,αφηρημένης, αβέβαιης, χωρίς ειρμό και συνοχή πολιτικής, που εκμεταλλεύεται τηνελπίδα, επιδιώκοντας πρακτικά την επιστροφή στις συνθήκες που γέννησαν, έθρεψανκαι γιγάντωσαν την κρίση στην Ελλάδα.
    Σε αυτές τις πραγματικά κρίσιμες εκλογές, δεν πρέπει να λείψει κανείς. Και ητελευταία γνώμη και η τελευταία ψήφος μετράει. Είναι αποφασιστική. Σε αυτές τιςεκλογές δεν μας αξίζει να ξεχάσουμε και να διαγράψουμε με μια μονοκοντυλιά όλεςτις προσπάθειες που έγιναν για να μπορούμε σήμερα να στεκόμαστε στα πόδια μαςκαι να ατενίζουμε το μέλλον, από καλύτερες θέσεις και με μεγαλύτερη αισιοδοξία.Ακόμα και για τα λάθη που έγιναν, δεν αξίζει και δεν μας προσφέρει απολύτωςτίποτα, να εγκαταλείψουμε και να καταστρέψουμε ότι με κόπο και μακρόχρονη προσπάθειαεπιχειρήσαμε να κτίσουμε. Γιατί είναι εύκολο να πετάς και να καταστρέφεις, αλλάδύσκολο να κτίζεις πάνω σε γερές βάσεις και θεμέλια.
 Και η πατρίδα μας, οτόπος μας και ο Νομός μας μπορούν να τα καταφέρουν. Μπορούν να κερδίσουν τιςμάχες που έχουν ξεκινήσει, ακολουθώντας το δρόμο της Ευρώπης, της Ελευθερίας,της Δικαιοσύνης και της Αλληλεγγύης, στις οποίες από την ίδρυσή της παραμένειπροσηλωμένη η Νέα Δημοκρατία και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων.
    Μαζί με τις προσπάθειες, πρέπει με την ψήφο μας να στηρίξουμε και τους ανθρώπους πουκαθημερινά, δίχως υστεροβουλία και προσωπικά συμφέροντα, έδωσαν, δίνουν και θαδώσουν τις μικρές και μεγάλες μάχες ώστε ο τόπος αυτός, ο τόπος μας, να βγειαπό τα αδιέξοδο και να έχει μέλλον. Τους ανθρώπους που είναι πάντα εδώ, μαζίσας, χωρίς εξαρτήσεις και υποτάξεις σε σκοπιμότητες και συμφέροντα. Και δίχωςνα εκμεταλλεύονται και να τορπιλίζουν τις πρωτοβουλίες των άλλων.
    Αυτούς, που γνωρίσαμε και γνωρίζουμε καλά, μέσα από την πολύχρονη διαδρομή τους στα κοινά.Αυτούς, που στήριξαν και στηρίζουν τον τόπο μας. Αυτούς, που ότι είπαν και ότιέκαναν το εννοούσαν και το πραγματοποίησαν. Αυτούς, που δεν έκρυψαν τηναλήθεια, δεν χάιδεψαν αυτιά. Αυτούς, που πραγματικά ήταν χρήσιμοι για τον τόπομας και τον κόσμο του. Αυτούς που από την πρώτη στιγμή σας κοίταξαν στα μάτιακαι εξακολουθούν να σας κοιτάζουν επειδή ποτέ δεν σας είπαν ψέματα και δενυπέστειλαν τη σημαία του αγώνα.
Αυτούς σας καλώ καισας ζητώ να εμπιστευτείτε και να συνεχίσετε μαζί τους το δρόμο της δικαίωσηςτων κόπων και των θυσιών. Αυτούς που θα κλείσουν τα αυτιά τους στις «σειρήνες»και θα ακολουθήσουν πιστά το δρόμο για την επιστροφή στην Ιθάκη.
    Σαςευχαριστώ. Να είστε καλά και πάντα με υγεία. Και πάλι μαζί από τις 26Ιανουαρίου να συνεχίσουμε τον αγώνα για την Ελλάδα και την Πέλλα που θέλουμεκαι μας αξίζει.
Γιώργος Καρασμάνης
ΥπουργόςΑγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

https://www.meapopsi.gr/2021/06/blog-post_89.html#more